Autosalon: stem voor de ‘Most Loved Van’ en win 16.200 euro aan prijzengeld

Een primeur voor het komende salon is de verkiezing van de Most Loved Van. Belgische bedrijven worden gevraagd om te stemmen op het bedrijfsvoertuigenmerk van hun voorkeur.

De deelnemende merken zijn Fiat Professional, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Renault, Toyota en Volkswagen. Van 6 december tot 19 januari kunnen bedrijven met een Btw-nummer hun stem uitbrengen op www.mostlovedvan.be. Stemmen kan ook op de stand van Most Loved Van in paleis 3.

De winnaar van de Most Loved Van zal bekend gemaakt worden tijdens de Best Selling Award-ceremonie, een organisatie van FEBIAC en TRANSPORTMEDIA, die op 20 januari zal plaatshebben, tijdens het Salon.

Wie deelneemt aan de stemming komt in aanmerking voor een cheque van 15.000 euro, die gebruikt kan worden voor de aankoop van een bedrijfsvoertuig van het merk in kwestie. Bovendien wordt er ook een aankoopbon voor een voertuiginrichting voorzien ter waarde van 1.200 euro. Deze bon wordt aangeboden door de standhouders die actief zijn in toebehoren, uitrustingen en carrosserie, met name BC Signature, Loo-Mat, Mobietec, Scatolini, Sortimo en Vebabox.