​Celis Groep Sint-Truiden Hasselt

http://www.celisgroep.be

Celis Sint-Truiden
Industriezone Schurhovenveld 2608
3800 Sint-Truiden
Tel: 011 69 78 07
sint-truiden@celisgroep.be​
BTW: BE0471123852

Celis Hasselt
Gouverneur Roppesingel 8
3500 Hasselt
Tel: 011 37 96 12
hasselt@celisgroep.be​
BTW: BE0474933477

EXTRA CONTACT

Algemeen & Commercieel Directeur / Zaakvoerder / Verantwoordelijke Fleet:

Professioneel, maar vooral met een persoonlijke toets

Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en rijcomfort zijn de troeven van Volvo.

Celis Hasselt en Celis St-Truiden zijn beiden eigendom van de familie Vanden Boer.

Sedert onze opstart in St-Truiden, kunnen wij nu ondertussen meer dan 40 jaar Volvo dealer ervaring bieden.

Professionele en kwalitatieve dienstverlening is iets wat wij in onze concessies hoog in het vaandel dragen. Wij leggen dezelfde belangrijke nadruk op klantentevredenheid en persoonlijke service.

Onze vestigingen liggen op toplocaties in respectievelijk Hasselt en St-Truiden waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn voor u wanneer u de wagen op onderhoud brengt of interesse heeft in de aankoop van een nieuw voertuig.

Voor een onderhoud ontvangt u – na reservatie – een vervangwagen met gps of u kan wachten met een lekkere kop koffie, een frisdrank of u kan verder werken in de business corner, uw kinderen kunnen genieten van de speelhoek …

Bovendien hebben wij ons als eerste voor Limburg geëngageerd om het Volvo Personal Service principe te implementeren in Hasselt. Na implementatie is het de bedoeling dat u een persoonlijke service technieker heeft en voor een onderhoud nog maximaal 1 uur moet wachten in onze concessie.

Een heel vernieuwd aftersales team moet het vertrouwen dat u heeft in ons merk bevestigen in de dienstverlening van onze concessies.

Indien u een nieuwe wagen wenst aan te schaffen, staat een team van professionele verkopers te uwer beschikking. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Of u nu een wagen privé aankoopt of een firmawagen zoekt, wij zullen voor u steeds de meest voordelige oplossing uitwerken. Bovendien zijn onze wagens reeds erg compleet vanaf hun basisuitvoering en voorzien van alle nieuwe technologieën.

Hierdoor vindt zowel de particuliere als de zakelijke klant zeker zijn gading in het huidige Volvo-gamma en de weg naar onze concessies


Recent news