Aalst Motors

info@aalstmotors.be
http://www.aalstmotors.be

Tel 053 21 01 01

Aalst Motors - Showroom
Dendermondse Stwg 196
9300 Aalst

BTW BE 0454 370 863

Aalst Motors – Atelier
Hekkestraat 43B
9308 Hofstade

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur:
Filip Steppe

Tel: 053 21 01 01
GSM: 0475 56 84 43
filip.steppe@aalstmotors.be

Commercieel Directeur:
Jochen Heyman

Tel: 053 76 11 80
jochen.heyman@aalstmotors.be

Premium service aan een eerlijke prijs

Aalst Motors is sedert begin 2016 een nieuwe speler in de autobranche. Verantwoordelijk voor alle merken van de FCA-groep vormt zij meteen een zeer volledige speler.

Met deze merken en hun nieuwste modellen, denk hierbij vooral aan de Fiat Tipo en de Alfa Romeo Giulia, heeft Aalst Motors voor u het complete gamma in huis om binnen elk segment de ideale oplossing te bieden. Met meer dan 30 jaar ervaring bij een ander premium merk, is de familie Steppe niet onervaren met de specifieke vereisten van de Fleet-wereld. De slogan, de specialisatie voor Alfa Romeo 4C en QV, en de logische opstart als Fleet & Business Center getuigen hier dan ook van.

Of u nu opteert om ons in onze ruime showroom te bezoeken of er eerder voor kiest dat wij bij u op uw bedrijf langskomen, steeds staan onze commerciële medewerkers u persoonlijk bij in de verkoop, door u te helpen bij de ideale keuze van uw wagen of wagenpark via een deskundige uitleg, overtuigende proefrit, bijstand in TCO en opmaak van SLA. Daarnaast treden we graag op als aanspreekpunt voor de verzekerings-, lease- en financieringsmaatschappijen.

Ook in de naverkoop zullen onze medewerkers u persoonlijk bijstaan en ontzorgen. In een ruim en volledig uitgerust atelier zorgen onze technisch geschoolde mensen voor alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen.

Wij kijken er allen naar uit om ook u als klant en als partner te mogen verwelkomen.


Recent news