Antwerp Automotive

info@antwerpautomotive.be
http://www.antwerpautomotive.be

Tel 03 611 01 99

Boomsesteenweg 26
2630 Aartselaar

BTW BE0 871 832 040

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Marc Van Laarhoven
Tel: 03 611 01 99
marc.van-laarhoven@antwerpautomotive.be

Verantwoordelijke verkoop:
Dave Meiresone
Tel: 03 611 01 99
GSM: 0470 91 81 40
dave.meiresone@antwerpautomotive.be

Administratie-receptie:
Marc Dockx
Tel: 03 611 01 99
marc.dockx@antwerpautomotive.be

Uniek in gastvrijheid

Begin 2015 opende Infiniti Antwerpen de deuren. Deze gloednieuwe concessie, die gevestigd is op de Boomsesteenweg in Aartselaar, is de perfecte uitvalsbasis om heel de provincie Antwerpen te bedienen. Vanaf het moment dat u dit Infiniti Center binnenstapt, zult u merken dat er een onderscheidend gevoel voor gastvrijheid in het DNA van dit merk verankerd zit.

Bij Infiniti Antwerpen kunt u rekenen op persoonlijk contact en een gepersonaliseerde benadering. Want het is de klant die in de schijnwerpers staat. Samen met de prachtige modellen van Infiniti natuurlijk. Voor de fleetwereld zijn het vooral de Q30 en Q50 die ingezet kunnen worden.

Elk Infiniti Center is uniek en Infiniti Antwerpen is daar zeker geen uitzondering op. Moderne architectuur, avant-gardistische kunstwerken en op maat gemaakt meubilair zorgen voor een luxueuze omgeving waarin de Infiniti-reeks ontdekt kan worden.

Elk personeelslid in onze Infiniti Centers is een ambassadeur van het merk. Uw host in het Infiniti Center, uw persoonlijke consulent, uw monteur zorgen ervoor dat elk bezoek aan ons Infiniti Center een belonende ervaring wordt. Bovendien heeft al het personeel de nodige opleidingen gevolgd via de invoerder om de klant op de best mogelijke manier bij te staan, ook als het gaat om een fleetklant. Voor deze klant hanteert Infiniti Antwerpen een proactieve aanpak met één contactpersoon en een erg persoonlijke benadering.

Bij Infiniti hebben we vanaf heden ook de Q60 als nieuw model, kom deze zeker bewonderen!


Recent news