Automotive Aarschot

info@automotive-aarschot.be
http://www.automotive-aarschot.be

Tel 016 56 20 61

Betekomsesteenweg 114-116
3200 Aarschot

BTW BE 0 897 526 251

Extra

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Peter Van Bogaert
Tel: 016 56 20 61
pvb@groepautomotive.be

Commercieel Directeur:
Marc Geysens
Tel: 016 55 35 47 mg@groepautomotive.be

Verantwoordelijke Fleet:
Dries Cornelissens
Tel: 016 56 20 61
dc@groepautomotive.be

De ideale partner voor de volledige levensduur van uw wagen

Op 8 mei 2008 werd Automotive Aarschot geboren, Automotive Aarschot nam toen de Citroënconcessie Autocompanies Laeremans over.

Dankzij het gedreven en goed opgeleid personeel, een moderne infrastructuur en een ruime en aangename showroom werd Automotive Aarschot op korte tijd een modern en succesvol autobedrijf in de regio Aarschot – Leuven – Tienen, mede door de samenwerking met de Citroënpartners in Herselt, Binkom, Tienen, Landen en Zoutleeuw.

Bij Citroën Automotive Aarschot eindigt de relatie met de klant niet bij de aflevering, ze is pas het begin en duurt even lang als de levensduur van uw wagen zelf.

Onze gespecialiseerde fleetverkopers staan u bij met raad en daad en geven u alle inlichtingen over het gamma en over fleetoplossingen op het vlak van financiering, leasing en service. Naar fleetklanten toe bieden wij een totaalservice wat betreft het onderhoud en herstellingen. Zo hebben wij een eigen carrosserie-afdeling die erkend is door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Andere diensten zijn een uitgebreid park aan test- en vervangwagens en natuurlijk ook een home delivery en pick-up service. Bovendien is er een fleetcorner met Wi-Fi, zodat uw chauffeurs geen tijd hoeven te verliezen terwijl ze op hun auto wachten.


Recent news