Beliën Automotive Group

info@belien.net.bmw.be
http://www.belien.bmw.be

Tel 011 66 85 80

Beliën Automotive Group

Beliën Neerpelt
Hamonterweg 100
3910 Neerpelt
Tel: 011 66 85 80
info@belien.net.bmw.be
BTW: BE0438450094

Beliën Lommel
Edward Anseelestraat 21
3920 Lommel
Tel: 011 55 20 70
info@belienlommel.net.bmw.be
BTW: BE0423 335 318

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Patrick Beliën
Tel: 011 66 85 82
patrick.belien@belien.net.bmw.be

Operationeel Directeur:
Yvan Segers
Tel: 011 66 85 75
yvan.segers@belien.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet:
Steve Verniers
Tel: 011 85 80 83
steve.verniers@belien.net.bmw.be

Bijkomende informatie

BMW M & BMW i dealer

BMW

Een persoonlijke relatie, gebaseerd op kwaliteit

Dankzij het familiale karakter van Beliën Automotive Group is een persoonlijke relatie met onze klanten nog perfect mogelijk. De uitzonderlijke kwaliteit van BMW en onze professionele service zorgen ervoor dat we perfect kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Hiertoe optimaliseren wij constant onze installaties en garanderen wij medewerkers met een uitstekende knowhow. Dit verklaart onze reputatie in de regio en onze constante groei.

Bij Beliën Automotive Group is fleet veel meer dan het verkopen van wagens aan bedrijven. Onze taak is eerder adviserend en begeleidend. En dit gaat uiteraard veel verder dan het aanbieden van een wagen. Want daarnaast is het financieel aspect, de boekhoudkundige effecten en de service erg belangrijk.

Daarom helpen we graag ieder bedrijf persoonlijk in de zoektocht naar de juiste producten en oplossingen op maat. Hiervoor heeft Beliën Automotive een fleetverantwoordelijke in dienst, die gedurende het hele traject de nodige ondersteuning en begeleiding aan het bedrijf kan bieden.

Het merk BMW heeft ook als voordeel dat elke gereden kilometer de professionele motivatie van uw medewerkers verhoogt, en dat kan alleen maar goed zijn voor uw zakencijfer. De wagens zijn ook ideaal om kosten te beperken. Hiervoor zorgen de zuinige motoren en voorbeeldige CO2-cijfers, en de beperkte totaalkost dankzij lage onderhoudskosten en schitterende restwaardes.

Dankzij onze service en ons merk kan u bij Beliën Automotive Group voluit kiezen voor het rijplezier van BMW. Dit met uw hart en uw verstand.


Recent news