Centrauto Malle

info@centrautomalle.net.bmw.be
http://www.centrauto.bmw.be

Tel 03 312 85 80

Antwerpsesteenweg 105
2390 Oostmalle

BTW BE0420004951

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Gedelegeerd Bestuurder:
Alex Geurts
Tel: 03 312 85 80

Commercieel Directeur:
Pascal Verachtert
Tel: 03 312 85 85
pascal.verachtert@centrauto.net.bmw.be

Concessieverantwoordelijke:
Annick Ternest
Tel: 03 312 85 80
annick.ternest@centrauto.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet van Centrauto groep:
Erik Mescher
Tel: 03 312 85 80
GSM: 0474 811 653
erik.mescher@centrauto.net.bmw.be

CenMobility:
Isabelle Storme
Tel: 0488 98 52 00
info@CenMobility.be

BMW

Uw mobiliteitspartner

Centrauto Malle is de BMW concessie waarbij u op de eerste plaats komt. Naast de verkoop van nieuwe en BMW Premium Selection wagens, kan u er ook terecht voor onderhoud en herstellingen. In 2017 wordt er echter verbouwd naar de concessie van de toekomst. Naast dit alles is Centrauto met zijn CenMobility Services uw mobiliteitspartner bij uitstek.

CenShuttle

Centrauto stelt u een VIP service voor die u op een premium manier vervoert. CenShuttle biedt een stijlvolle en uiterst comfortabele oplossing op maat aan voor private en zakelijke verplaatsingen, ongeacht uw bestemming in binnen- of buitenland.

CenHeli

Indien u nog een stapje verder wil gaan op vlak van mobiliteit, is CenHeli de vervoersmethode bij uitstek. Deze helikopterservice biedt u de kans om files en wegenwerken te omzeilen. CenHeli brengt u overal heen in een mum van tijd.

CenSchool

Veilig verkeer en een optimale mobiliteit begint bij een goede rijopleiding. CenSchool biedt lessen theorie, praktijk en eco-driving aan zodat uw werknemers worden begeleid en bijgeschoold wanneer nodig. Bij alle lessen staan veilig en duurzaam rijden centraal.

CenRent

Centrauto biedt via CenRent wagens te huur aan op korte en middellange termijn. Zo kan u genieten van de meest geschikte wagen op het juiste moment.

CenLease

Naast B2B Lease biedt Centrauto ook Private Lease aan, zodat u kan genieten van een oplossing op maat. Ook met Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand met een eigen wagen. Daarnaast kan u met een onderhoudscontract van CenLease bij Centrauto terecht voor al uw onderhoudsbeurten. CenLease verzekert u een vervangwagen tijdens uw onderhoud.

CenEnergy

CenEnergy levert laadinfrastructuur voor elektrische wagens aan particulieren, bedrijven en openbare instellingen. Daarnaast biedt het 360° geconnecteerde technologie om het energiegebruik te optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de implementatie van een smart-grid, mobiliteitsbudget, thuis batterijen en andere laadinfrastructuur.

CenFleet

Centrauto biedt KMO’s de mogelijkheid om hun wagenpark optimaal te beheren met CenFleet. Hiervoor is een gebruiksvriendelijk en kosteneffectief platform voorzien zodat u uw wagenpark professioneel en gemakkelijk kan organiseren.


Recent news