De Hallen

info@autobedrijfdehallen.be
http://www.autobedrijfdehallen.be

Tel 051 26 02 00

Diksmuidsesteenweg 343
8800 Roeselare

BTW BE0433635926

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder / Commercieel Directeur:
Christophe Lagrou
Tel: 051 26 02 06
christophe.lagrou@autobedrijfdehallen.be

Commercieel Afgevaardigde:
Romeo Bafcop
Tel: 051 26 02 04
romeo.bafcop@autobedrijfdehallen.be

Autobedrijf De Hallen

Autobedrijf De Hallen is een echte dynamische familiale onderneming. Wij hebben reeds verschillende generaties ervaring in de automobielsector waarvan wij reeds 15 jaar actief zijn in Roeselare als officieel concessiehouder. Sinds 2014 heeft ook Nissan ons uitgekozen om hun wagens te verdelen.

In onze uitgebreide showroom kan u al onze modellen in volle glorie komen bewonderen. Ons verkoopspersoneel wordt constant bijgeschoold om u de perfecte aankoopervaring te laten beleven.

Wij streven ernaar om al uw wensen en vragen op een correcte, professionele en snelle manier te beantwoorden. U zal versteld staan van onze scherpe aanbiedingen en dat met de gekende Nissan kwaliteit.

Ook de service naverkoop wordt niet vergeten. Onze werkplaats is uitgerust met het recentste materiaal om u zo de beste service te verlenen.

Ons personeel volgt ook constant opleidingen bij de constructeur om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied.

Autobedrijf De Hallen houdt vast aan het credo: “alles voor de service”, en stelt alles in het werk om een maximale klantentevredenheid te bereiken.

Autobedrijf De Hallen voert op alle vlakken een doorgedreven beleid inzake

klantvriendelijkheid en service. Daarom biedt het ook alle mogelijke financiering- en leasingformules aan via de Nissan Financial Services.

Autobedrijf De Hallen staat dan ook garant voor professioneel advies met een sterke klantenrelatie: de sleutel tot een succesvolle samenwerking.


Recent news