Demeyere Cars

info@demeyerecars.be
http://www.demeyerecars.be

Westkapellestraat 180
8301 Knokke-Heist
Tel: 050 51 23 18

Pathoekeweg 11+
8000 Brugge
Tel: 050 53 00 00

BTW BE0451612994

EXTRA CONTACT

Zaakvoerder:
Kris Demeyere
Tel: 050 51 23 18
k.demeyere@demeyerecars.be

Fleet Contact:
Philip Berbiers
Tel: 050 53 00 00
GSM: 0471 63 80 60
p.berbiers@demeyerecars.be

Bijkomende informatie

  • Hoofdeverdeler Nissan
  • Werkplaats open op zaterdagvoormiddag
  • Nissan Business Center
  • Specialisaties: Electric Vehicles – Bedrijfsvoertuigen – 4×4

45 jaar, vanuit het hart!

Sinds meer dan 45 jaar is Demeyere Cars synoniem voor klantvriendelijke service, deskundig advies en kwaliteit. Gerard Demeyere en zijn echtgenote Frieda Vermander startten hun zaak in 1967. In 1970 werden ze een Datsun garage, de voorloper van Nissan. Gerard bekwaamde zich tot master technician bij Nissan en maakte verschillende studiereizen naar Japan. Hij moedigde ook zijn medewerkers aan om bijkomende opleidingen bij Nissan te volgen. Intussen is het een traditie geworden en de resultaten bleven niet uit: veel medewerkers behaalden trofeeën in de wereldwijde wedstrijden die Nissan voor zijn technici uitschrijft!

Zoon Kris Demeyere was van kindsbeen gefascineerd door auto’s. Na zijn technische en managementstudies, stapte hij in 1991 in de zaak. Een paar jaar terug hebben Gerard en Frieda een stapje terug gezet en is Kris zaakvoerder. En intussen dromen de twee zoontjes van Kris ook al hardop over de tijd dat zij de zaak zullen runnen.

2012 was een ontzettend belangrijk jaar voor Demeyere Cars. In Knokke-Heist werd de oude garage afgebroken en kwam er een spiksplinternieuwe ruime showroom met state of the art werkplaats. Demeyere Cars werd ook verdeler van Renault-Dacia.

Daarnaast werd Demeyere Cars ook de enige officiële verdeler van Nissan voor de regio Brugge. In de Pathoekeweg kwam er een schitterende vestiging met een grote showroom en ook hier een werkplaats die met de nieuwste toestellen uitgerust werd.

Gemakkelijk bereikbare locaties, flexibele openingsuren, deskundige en klantvriendelijke medewerkers, altijd de meest interessante aanbiedingen en de nieuwste modellen, het zijn maar enkele van de vele voordelen die Demeyere Cars zijn klanten biedt!

Op de website www.demeyerecars.be vinden de klanten altijd de meest recente Nissan informatie. De nieuwsbrief informeert u over alles wat er bij Nissan leeft, maar u leest er ook interessante tips om uw wagen goed te onderhouden, een leuke uit – tip en, niet te versmaden, een recept aangeboden door de chef van het restaurant dat we voor u bezochten!

Demeyere Cars in Knokke-Heist en Brugge … uw exclusieve Nissan dealer, want uw rijplezier is onze passie!


Recent news