Erik Hens

verkoop@hens.be
http://www.hens.be

Tel 03 480 81 01

Marnixdreef 2
2500 Lier

BTW BE0423318688

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Erik Hens
Tel: 03 491 87 56
e.hens@hens.be

Commercieel Directeur:
Walter Hens
Tel: 03 491 87 51
GSM: 0495 79 19 35
w.hens@hens.be

Verantwoordelijke Fleet:
Dorien Hens
Tel: 03 491 87 52
GSM: 0475 64 44 36
d.hens@hens.be

Uw mobiliteit, onze troef

Sinds 1956 is Garage Hens een begrip in Lier. De garage werd destijds opgericht als een éénmanszaak. Vandaag is het een dynamische KMO die voldoet aan alle kwaliteitseisen om u permanent te voorzien van een uitmuntende service.

Sinds 2001 zorgt de nieuwbouw in Lier voor een verfrissende en jonge stijl. -Garage Erik Hens staat dan ook garant voor kwaliteit en service. Dat geldt voor de verkoop van het volledige Opel gammapersonen- en bestelwagens, maar ook voor diensten zoals verzekeringen, leasing, financiering, aanloop- en vervangwagens,
onderhoud, herstellingen en multi-merken ca-rrosserie. Wij bieden U een one-stop-shopping.

Bij Erik Hens geniet u van een persoonlijke en snelle service. Klantentevredenheid is dan ook één van onze stokpaardjes. Dankzij de uitgebreide trainingen van General Motors -Belgium en onze partners, kunnen we u steeds correct informeren over de beste oplossing voor uw wagenpark: leasing, renting, financiering … hebben voor ons geen geheimen. Om uw mobiliteit te garanderen zijn er voldoende vervangwagens en hanteren we ruime opening-suren.

2008 luidde de opening van een gloednieuwe moderne carrosserie in. Daarnaast hebben we een uitstekende relatie met de leasingmaatschappijen. Zo garanderen we een snelle afhandeling van uw dossier op maat. Erik Hens was steeds ‘Fleet Excellence Dealer’ voor Opel, en behoort nu tot de selecte groep van GM ‘Business Centers’, dewelke aan de strengste normen van GM Europe voldoen, uw garantie voor kwaliteit.

Bij Erik Hens krijgt u altijd een warm en hartelijk onthaal. Samen met onze medewerkers blijven we dag na dag werken aan een klant gerichte houding. Daarom kozen ook heel wat bedrijven met een groot wagenpark voor Erik Hens.

Hopelijk kunnen we ook u overtuigen van onze service!


Recent news