G&A Motors

info@gamotors.net.bmw.be
http://www.gamotors.bmw.be

Tel 014 41 17 24

Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout

BTW BE 0438 972 015

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Guino Kenis

Tel: 014 41 17 24
guino.kenis@gamotors.net.bmw.be

Commercieel Directeur:
Tom Kenis

Tel: 014 41 17 30
tom.kenis@gamotors.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet:
Steven Blomme

Tel: 014 41 17 24
GSM: 0493 51 07 23
steven.blomme@gamotors.net.bmw.be

BMW

Het juiste adres voor vreugdevol rijplezier

Al 20 jaar is G&A Motors officiële BMW concessiehouder in Turnhout. Het groeiende aantal KMO’s in de regio doet steeds meer beroep op professionele partners voor het beheer van hun wagenpark, en BMW is in die fleetmarkt traditioneel een merk dat goed scoort. In de ruime regio rond Turnhout is G&A Motors dan ook een vertrouwd adres voor wagenpark-beheerders.

Het verkoopteam in de concessie volgt alle opleidingen die door BMW worden aangeboden. Zo krijgen professionele klanten een gedetailleerd advies bij de keuze van een nieuwe BMW. Ook worden zij bijgestaan bij het zoeken naar de ideale financierings- of leasing-formule, die op maat van de behoeften van het bedrijf gemaakt kan worden.

Bovendien blijft de professionele dienst-verlening bij G&A Motors steeds gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Dagelijks zijn er talrijke contacten met de verschillende wagenparkbeheerders en bestuurders. Zij zijn altijd van harte welkom op festiviteiten en voorstellingen van nieuwe modellen.

G&A Motors staat in de omstreken bekend om zijn goede en stipte service. Elke fleetklant die ervan droomt om met een BMW te rijden, is bij G&A Motors aan het juiste adres.


Recent news