GMAN

http://www.gman.be

GMAN Mechelen
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
mechelen@gman.be

GMAN Antwerpen
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
antwerpen@gman.be

GMAN Wilrijk
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
wilrijk@gman.be

GMAN Rupel

Antwerpsestraat 16-18
2840 Reet
Tel: 
03 888 01 11
rupel@gman.be

BTW BE 0464 884 772

Extra

Algemeen Directeur / Zaakvoerder GMAN:
Hugo Hamers
Tel: 03 220 99 11
antwerpen@gman.be

Fleet Manager:
Natacha Bister
GSM: 0473 78 97 70
natacha.bister@gman.be

Fleet Adviseur GMAN Antwerpen:
Hans Van Loon
Tel: 03 220 99 09
hans.van.loon@gman.be

Verkoopsadviseur bestelwagens:
Simon Janssens
Tel: 03 820 80 56
simon.janssens@gman.be

Voor service, kwaliteit en een transparante aanpak!

GMAN heeft vestigingen in Antwerpen, Wilrijk, Reet, Mechelen en Zemst. Naast een professionele service en een heldere en transparante aanpak kan u bij GMAN terecht voor nog veel meer. Wat dacht u van een efficiënte drive-in receptie waar u na afspraak binnenrijdt zonder dat u eerst hoeft aan te melden? Dankzij de gratis WIFI service in de wachtruimte gaat de tijd snel voorbij. Uiteraard kan u ook rekenen op uitgebreid advies over de aankoop van uw wagen en een waaier aan extra diensten zoals de GMAN vakantie check-up, carrosserieherstellingen en pechverhelping. Maar dat is nog niet alles …

Fleetservices

GMAN is dé fleetspecialist bij uitstek. Voor elk profiel in uw bedrijf en op eender welk moment in hun carrière, heeft GMAN het juiste model in huis.

GMAN technics

Een bedrijfsvoertuig wordt pas functioneel wanneer het is aangepast aan de activiteiten van uw bedrijf. GMAN Technics helpt u dan ook graag bij de opbouw, ombouw en inrichting van uw bestelwagen. Van laadliften en frigowagens tot kippers en ander maatwerk!

Interessante herverkoopvoorwaarden

GMAN heeft naast nieuwe modellen ook een uitgebreid eigen tweedehandscentrum. Bovendien helpt de uitgebreide ervaring van de medewerkers bij het bepalen van de juiste overnameprijs. U doet dus absoluut uw voordeel.

Time is money

Er is gratis WIFI ter beschikking in alle vestigingen van GMAN. Iedereen kan tijdens een onderhoud of herstelling van zijn wagen gratis surfen en mailen. U kunt dus gewoon verder werken terwijl u op uw wagen wacht.

Specialisten in carrosserieherstelling

GMAN heeft alle technische expertise in huis om uw wagen snel en efficiënt te herstellen. De grote werkplaats bevindt zich in Kontich maar in iedere vestiging vindt u een schadebeheerder die u persoonlijk verder helpt. We bieden ook spotrepair aan. Hierbij wordt uw wagen uitgedeukt zonder te spuiten. Enorm kostenbesparend!

Mobiliteit gegarandeerd

GMAN verzekert uw mobiliteit. Van een vervangwagen tegen uiterst gunstig tarief over taxicheques of een gratis dagpas van De Lijn, tot een fiets in bruikleen. Alles om u mobiel te houden!


Recent news