Jorssen

http://www.jorssen.bmw.be

Jorssen NV

Antwerpsesteenweg 126

2630 Aartselaar

Tel: 03 820 74 00

Fax: 03 820 74 01

info@jorssen.net.bmw.be

BTW: BE0404265811

Jorssen Schoten NV

Bredabaan 1165-1167

2900 Schoten

Tel: 03 641 90 00

Fax: 03 645 10 77

info@jorssenschoten.net.bmw.be

BTW: BE0408334465

EXTRA CONTACT

Operationeel Directeur (Aartselaar):
Danny De Raedt
Tel: 03 820 74 00
danny.de-raedt@jorssen.net.bmw.be

Operationeel Directeur (Schoten):
Philip Eeckels
Tel: 03 641 90 00
philip.eeckels@jorssenschoten.net.bmw.be

Fleetverantwoordelijke:
Ilse Karsman
Tel: 03 820 78 84
ilse.karsman@jorssen.net.bmw.be

Fleet Account Managers:

BMW

Steeds één stap verder

BMW Jorssen is reeds meer dan 55 jaar een vaste waarde in de regio Antwerpen. Met vestigingen in het noorden en zuiden van Antwerpen (Schoten en Aartselaar) staan ze dan ook voor een maximale bereikbaarheid. “In onze beide vestigingen kunt u rekenen op een identieke aanpak die volledig in het teken staat van het comfort en mobiliteit van de bestuurder: ruime openingsuren (ook op zaterdag), een snel-service zonder afspraak, een ophaal- en terugbrengservice en een uitgebreid vervangwagenpark, met o.a. elektro-mobiliteit (zowel elektrische fietsen, plug-in hybride wagens als de volledig elektrische BMW i3).”

Een goede infrastructuur en veel voorzieningen is nog maar het begin van hun vlekkeloze fleetservice. “Daarnaast bieden onze medewerkers, elk op hun eigen vakterrein, een echte meerwaarde.”

Daar waar verkopers zich richten op een professionele en adviserende rol naar de bestuurder toe bij de keuze van zijn/haar wagen binnen de carpolicy van zijn/haar bedrijf, ligt het accent bij de Fleet Account Managers (FAM’s) naar de wagenparkbeheerder toe. De FAM’s zijn hét centrale aanspreekpunt voor de klant in zijn contacten met Jorssen. “Elk van hen heeft 20 jaar ervaring in de fleetwereld. Zij begeleiden de klant van A tot Z bij de optimale samenstelling van zijn vloot. Zo helpen zij bij het uitwerken van vlootbeheer, cafetariaplan, alsook met alle vragen over overige mobiliteitsoplossingen (bv. elektro-mobiliteit). U ziet het, wij zijn zoveel meer dan alleen maar een leverancier van auto’s. Maar het spreekt voor zich dat het verkoops- en servicegedeelte nog steeds onze expertise bij uitstek is. Zo beschikken wij onder meer over een speciale afleverzone waar we ruim de tijd nemen om de bestuurder in alle rust de functies van zijn voertuig uit te leggen. Dezelfde aandacht krijgt hij/zij bij het weer inleveren van zijn/haar leasingvoertuig.”

“We maken er een erezaak van om altijd helder en correct met onze klanten te communiceren. Afspraken worden intern vlot doorvertaald naar elke betrokken afdeling en we waken erover dat iedereen steeds perfect geïnformeerd is over de meest actuele afspraken met de klant.” Bij BMW Jorssen bent u duidelijk aan het juiste adres voor een super service en een klantervaring eigen aan een premiummerk als BMW!


Recent news