Novabil Groep

http://www.novabil.be

Novabil Kortrijk
Brugsesteenweg 261
8500 Kortrijk
Tel: 056 35 51 51
kortrijk@novabil.be

Novabil Moeskroen
Geallieerdenlaan 262
7700 Moeskroen
Tel: 056 84 58 91
moeskroen@novabil.be

Waregem Cars
Waterstraat 51
8790 Waregem
Tel: 056 60 17 03
verkoop@waregemcars.be

Contact

Mike Byttebier

Gedelegeerd bestuurder en filiaalmanager Kortrijk
Kortijk
kortrijk@novabil.be

Dirk Bonte

Filiaalmanager Moeskroen
Moeskroen
dirk@novabil.be

Geert Steen

Filiaalmanager Waregem Cars
geert@waregemcars.be

EXTRA CONTACT

 

Fleetverkopers Kortrijk:

Fleetverkopers Moeskroen:

Fleetverkopers Waregem:

 

Välkommen till Novabil

De groep Novabil maakt sinds 1967 deel uit van het succesverhaal van Volvo in België. De basis van de groep werd gelegd in Kortrijk door de familie Byttebier.

Intussen zijn we 50 jaar verder en bestaat de groep uit 4 vestigingen: Kortrijk, Moeskroen, Waregem en (vanaf 2017) ook Doornik.

De dagelijkse leiding van de groep is in handen van Mike Byttebier, waarbij hij assistentie krijgt van de verschillende filiaalleiders.

Wist u dat we met de opstart van onze vierde vestiging een belangrijke stap zetten naar de toekomst? De vierde vestiging zal er namelijk voor zorgen dat we op jaarbasis meer dan 1.000 nieuwe wagens verkopen.

Dit maakt het onder andere mogelijk om nog extra te kunnen investeren in zaken die voor u belangrijk zijn: een competent aftersales team, een verkoopteam dat volledig op de hoogte is van de laatste updates rond product en fiscaliteit, een representatief vervangwagenpark, een uitgebreide breng-en haalservice, een verzorgde business corner, een fika moment wanneer u op uw wagen wacht, …

Wist u dat we voor u een scan van uw huidige wagenpark willen maken? Wist u dat we u graag verder helpen bij de fiscale optimalisatie van uw firmawagens? Wist u dat we bij Volvo heel wat interessante kortingconventies hebben?

Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen. VÄLKOMMEN


Recent news