Pagnotta

sales@pagnottagroup.be
http://www.pagnottagroup.be

Tel 089 30 49 30
Fax 089 30 39 94

Henry Fordlaan 88
3600 Genk

BTW BE0450204219

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder :
Paolo Pagnotta
Tel: 089 30 49 30
paolo@pagnottagroup.be

Familiale aanpak met professionele service

De geschiedenis van Pagnotta Group gaat terug tot 1959. Toen werd het familiebedrijf opgericht door de ouders Pagnotta. Inmiddels wordt het succesvol geleid door de tweede generatie en heeft zelfs de derde al zijn intrede gedaan. Vandaag telt de groep maar liefst drie vestigingen: de oorspronkelijke in Eisden-Maasmechelen met de carrosserieafdeling en de twee nieuwe vestigingen te Genk en Maasmechelen.

Naast het legendarische merk Alfa Romeo dat sinds 1968 in kennerskringen automatisch gekoppeld wordt aan de naam Pagnotta, verdeelt en onderhoudt de groep vandaag ook de andere merken van de Fiat Group (Fiat, Jeep, Abarth) en staat het ook in voor het onderhoud van voertuigen van Dodge, Chrysler en Fiat Professional.

Sterke punten blijven de familiale aanpak waar de fleetklant centraal staat, de knowhow, de moderne instellingen en de ruime voorraad in de verschillende merken, zowel nieuwe als tweedehandse en classic cars. Hoewel de wachttijden tot een minimum beperkt worden, kan dit steeds in een mooi uitgeruste business lounge met wifi-verbinding en een koffieapparaat met Lavazza-koffie. Bovendien is er een pick-up dienst voor de voertuigen, een car wash en een algemeen zeer proactieve aanpak naar de bedrijven en hun bestuurders toe.

De nieuwe modellen van de verschillende merken van de Fiat Group leunen perfect aan bij de noden van de fleetklanten. De Alfa Romeo Giulia en Stelvio enerzijds, maar anderzijds ook de Fiat Tipo in alle uitvoeringen, blinken uit door hun zuinige en milieuvriendelijke Euro 6 motoren en een lage CO2-uitstoot.


Recent news