Rudi Vertommen


Tel 015 52 06 31

Leuvensesteenweg 236
3190 Boortmeerbeek

EXTRA CONTACT

Gedelegeerd Bestuurder / Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Rudi Vertommen
rudi.vertommen@vertommen.mercedes-benz.be

Sales / Fleet Sales:
Raf Op De Beeck
raf.opdebeeck@vertommen.mercedes-benz.be

Service / Advice / After Sales:
receptie@vertommen.mercedes-benz.be

Parts:
Magazijn@vertommen.mercedes-benz.be

Mercedes-Benz

Sterrenservice met een persoonlijke tint!

Hoezo, Belgen zijn geen ondernemers? Rudi Vertommen bewijst het tegendeel al sinds 1988, toen hij zonder achtergrond en uit het niets een autohandel / garage uit de grond stampte. Dat een klantgerichte houding en hard werken nog steeds loont, bewijst Mercedes Vertommen vandaag de dag nog steeds als verder bloeiende onderneming. Het verhaal van Garage Vertommen startte in 1988 met de parallelle invoer van Mercedes-Benz personenwagens.

Sinds 2003 werkt het bedrijf nv Rudi Vertommen officieel nauw samen met de Belgische invoerder Mercedes-Benz als servicepartner, dit is nog steeds de beste garantie voor een uitstekende naservice. Klantentevredenheid staat op de absolute eerste plaats bij Vertommen.

2011. Opstart van Vertommen Nearly New Car Center!!!! Bijna nieuwe en op 125 punten gecontroleerde Mercedes-Benz wagens rechtstreeks van de invoerder aan stuntprijzen! Zekerheid dus geboden.

2012. Als kers op de taart, na een lang afgelegde parcours, bovendien als waardering en blijk van vertrouwen voor de geleverde prestaties werd de garage Rudi Vertommen opgenomen in het selecte Mercedes-Benz netwerk als erkend Mercedes-Benz ‘Concessiehouder’! De cirkel is dus rond.

2015. Sinds November 2015, breiden onze activteiten verder uit, Rudi Vertommen NV ondertekend een extra contract met de invoerder Mercedes-Benz “concessiehouder en servicepartner VANS.Vanaf heden leveren en servicen we ook bedrijfsvoertuigen. (-Citan-Vito-V klasse-Sprinter)

De schaal en omvang van het bedrijf is gewoon perfect, of zoals Rudi Vertommen het zelf omschrijft: we zijn te klein om groot te zijn en te groot om klein te zijn, maw, we bieden alle voordelen van een grote garage, maar met de persoonlijke service en familiale benadering die je mag verwachten van een bedrijf dat instaat voor de dagelijkse mobiliteit. Onze locatie is bovendien een uitzonderlijke troef. Vanuit de provincie Brabant, te midden op de centrale as Mechelen-Leuven en slechts

15 kilometer verwijderd van het hartje Brussel is onze invloedzone zeer uitgebreid.

Rudi Vertommen en zijn gemotiveerde medewerkers doen er alles aan om het u als klant zo aangenaam mogelijk te maken: aangename wachtruimte, internet corner, koffie bar, maar vooral een snelle en een zeer correcte professionele service door onze constante opgeleide technici. Een ruim vervangwagen park, en een uitzonderlijke ruime en gecontroleerde parkeergelegenheid is hier zeker een troef. Allemaal zaken die u als fleetklant wellicht als muziek in de oren zullen klinken. Ons team staat dan ook dagelijks klaar om u met de meeste welverdiende aandacht te ontvangen. Tot weldra!


Recent news