Verhelst

http://www.citroen-verhelst.com
Facebook

Citroën Verhelst Tielt
Szamotulystraat 24
Industriepark Tielt-Noord
8700 Tielt
Tel: 051 400 316
peter.verhelst@citroen-verhelst.com
BTW: BE0405230663

Citroën Verhelst Deinze
Emiel Clauslaan 88
9800 Deinze
Tel: 09 380 02 74
verkoop.deinze@citroen-verhelst.com
BTW: BE0440525795

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Peter Verhelst
Tel: 051 40 03 16
peter.verhelst@citroen-verhelst.com

Verantwoordelijke Fleet:
Dirk Van Elslander
Tel: 051 42 63 97
dirk.vanelslander@citroen-verhelst.com

Verantwoordelijke vestiging Deinze:
Jeroen Van Audenhove
Tel: 09 380 02 74
verkoop.deinze@citroen-verhelst.com

Uw mobiliteit is onze prioriteit

Citroën Verhelst kan in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen bogen op een traditie die maar weinigen hen nadoen. De concessie met een vestiging in Tielt en in Deinze heeft ondertussen reeds een traditie van 75 jaar en is aan de derde generatie toe. Het werkterrein van Citroën Verhelst strekt zich uit van groot Tielt tot en met Gent en telt tot zijn cliënteel zowel kleine zelfstandigen, KMO’s als multinationals.

De opvolging van die klanten gebeurt door personeel dat op constante basis opgeleid worden om de nieuwste technieken aan te leren en trends te herkennen. De fleetexperts volgen op regelmatige basis opleidingen om de klanten op de best mogelijke manier oplossingen aan te reiken. Aangezien Citroën Verhelst bevoorrecht Citroën Business Partner is, kan het voor deze opleidingen rekenen op de steun van Citroën Business. Citroën Verhelst werkt ook samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op het vlak van verkoop, service als naverkoop.

Zij maken het verschil met een breed gamma aan producten en diensten, een grote keuze uit stock en last but not least een professionele maar toch persoonlijke aanpak. De klant, het oplossen van zijn mobiliteitsprobleem tegen de beste mogelijke prijs én het leveren van kwaliteit zijn dan ook de prioriteit van Citroën Verhelst.

Citroën biedt met zijn zeer uitgebreide gamma een oplossing voor iedere mobiliteitsbehoefte.Naast de C5 Berline en Tourer zijn ook de C4, C4 Picasso en Grand Picasso, nieuwe C3, C4 Cactus, nieuwe C-Elysée en C1 sterkhouders in hun segment met uitgebreide standaarduitrustin­gen en ecologische motoren. De DS5 (ook beschikbaar met hybridemotor), DS4, DS3 en DS3 Cabrio die het DS-gamma uitmaken, kenmerken zich door een uitzonderlijk ontwerp, met een onmiddellijk herkenbare stijl, sterk qua verbeeldingskracht en emoties, unieke rijsensaties en échte prestaties voor dagelijks gebruik. Natuurlijk is er ook nog het uitgebreide aanbod aan lichte bedrijfsvoertuigen met de Berlingo, Jumpy en Jumper in verschillende configuraties (dubbele cabine, koelwagen, …). Kom daarom zeker eens langs voor een vrijblijvende testrit en offerte.


Recent news