1.500 Renault Clio’s voor Wit-Gele Kruis Oost Vlaanderen

Wit-Gele Kruis Oost Vlaanderen heeft voor de nieuwe Renault Clio TCe90 gekozen voor haar medewerkers. Een eerste lot werd vandaag aan 90 medewerkers afgeleverd. Voor de volgende zes jaar zal een vloot van ongeveer 1.500 wagens vervangen worden door de Renault Clio.

Na Wit-Gele Kruis (WGK) Antwerpen en het Franstalige Aides et Soins à Domicile, heeft nu ook Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen de Renault Clio gekozen als auto voor haar medewerkers.

Zo zullen de volgende zes jaar telkens 250 Renault Clio’s de bestaande vloot in Oost-Vlaanderen vernieuwen, in totaal goed voor zo’n 1.500 wagens.

WGK Oost-Vlaanderen ging niet over één nacht ijs om de overeenkomst aan Renault België Luxemburg toe te kennen. Zowel Renault Clio als zijn concurrenten werden aan een strenge selectieprocedure onderworpen waarbij het servicecontract, de garantie, de waarborgen, de impact op het milieu en de kwaliteit werden beoordeeld volgens een objectieve scoring.

Daarnaast voerden 15 testgebruikers hun dagelijks werk uit met een Renault Clio en zijn concurrenten om daarna over te gaan tot het toekennen van scores voor rijcomfort, ergonomie, prestaties, praktijk en een algemene beoordeling.

In aanwezigheid van de directies van WGK Oost-Vlaanderen en Renault België Luxemburg, leverde Groep Mahy uit Gent de eerste auto’s aan 90 medewerkers die vanaf nu zullen rijden in een zwarte Renault Clio TCe90. Een tweede lot van 90 wagens zal op 9 maart worden afgeleverd. De Groep Mahy zal, in samenwerking met andere partners in Oost-Vlaanderen, instaan voor opvolging en onderhoud van de vloot van WGK Oost-Vlaanderen.

#Fleet Dealers #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview