100 MINI Electric voegen zich bij de vloot van Deloitte

Deloitte kondigde vandaag de toevoeging aan van 100 elektrische MINI’s (in leasing bij KBC Autolease) aan zijn wagenpark ter ondersteuning van zijn ambitieuze doelstelling om de CO2-uitstoot tegen 2021 met 25 procent te verminderen.

In 2021 wil Deloitte in het kader van zijn bredere duurzaamheidsambities zijn CO2-uitstoot met 25% verminderen. De beste mogelijkheden voor het bedrijf om zijn duurzaamheidsdoelstelling te bereiken en zijn CO2-voetafdruk te verkleinen, zijn via de mobiliteit, een aspect waarin de vloot het grootste deel van zijn totale uitstoot voor zijn rekening neemt.

Het mobiliteitsprogramma van Deloitte biedt haar medewerkers naast de auto een breed scala aan mobiliteitsopties, waaronder het gebruik van de fiets en het openbaar vervoer om tegemoet te komen aan de behoeften van haar medewerkers. Bovendien wordt er altijd gezocht naar nieuwe opties en innovatieve oplossingen.

Naast voertuigen met een beperkte uitstoot worden ook een aantal elektrische en hybride voertuigen aangeboden. Werknemers kunnen kiezen voor een oplaadstation dat thuis is geïnstalleerd of een geschikt stopcontact aanvragen om hun voertuig thuis op te laden. Er zijn ook laadstations beschikbaar in het kantorennetwerk van van het bedrijf.

MINI sinds 2008 in de vloot van Deloitte

Piet Vandendriessche, CEO Deloitte België: “Bij Deloitte geloven we dat bedrijven een belangrijke voorbeeldfunctie hebben en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu. De toevoeging van de elektrische MINI’s aan ons wagenpark is een belangrijke stap om deze groener te maken. Door te kiezen voor duurzaamheid kunnen we samen een verschil maken en onze uitstoot verminderen, en zo bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Mini zit bij Deloitte al sinds 2008 in de vloot. “MINI speelt binnen BMW Group een belangrijke rol op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Het merk past dan ook perfect bij Deloitte. Deloitte is de eerste onderneming die de MINI Electric – een 100 procent elektrische wagen – heeft besteld voor zijn medewerkers. In 2008 was ik er als MINI-vertegenwoordiger bij toen we de eerste overeenkomst afsloten om de MINI toe te voegen aan Deloittes wagenpark. Intussen zijn de typische Deloitte-MINI’s met hun groene zijspiegels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het doet ons plezier dat traditie en innovatie hand in hand gaan, nu Deloitte en BMW Group samen de weg van duurzame mobiliteit inslaan”, aldus Eddy Haesendonck, CEO van BMW Group Belux.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

MINI Brussels Store 1000 Bruxelles
MINI Louyet Waver 1301 Wavre
MINI Louyet Waterloo 1410 Waterloo
MINI Louyet Sint-Pieters-Leeuw 1600 Sint-Pieters-Leeuw
J-M Martin Zaventem 1932 Sint-Stevens-Woluwe
Patrick Smets 2500 Lier
Antwerp Store South 2630 Aartselaar
Juma Leuven 3020 Herent
Ottevaere 3191 Boortmeerbeek
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending