132 Kia Sportages voor Belgische Defensie !

In oktober van vorig jaar schreef Belgische Defensie een openbare aanbesteding uit voor de levering van 132 wagens van het type “4×4” SUV voor liaison doeleinden . Een eerste partij van 66 wagens wordt dit jaar geleverd; de levering van de resterende wagens is voorzien voor 2014.

De Kia Sportage 2.0 CRDi 4×4 werd door de aanbesteder geselecteerd op basis van zijn technische kwaliteiten (1ste plaats) en prijspositionering (2de plaats).

7U0F5894-w800-h600Geen toevalstreffer

Het steeds toenemende succes van Kia op de private markt begint ook de nodige weerklank te krijgen op de publieke markt en in het b-2-b segment.

Ruim een half jaar geleden versterkte Kia Motors Belgium zijn fleetdepartement en nam David Favest de leiding ervan op zich met de opdracht om het groeinde succes van het merk met de 7 jaar waarborg ook naar het bedrijfssegment door te trekken.

David Favest, Kia: “Dankzij hun fundamentele kwaliteit, bieden de producten en het merk een gigantisch potentieel binnen de fleetmarkt.

Omdat wij een “conquest” merk zijn, een challenger zeg maar, bestaat onze hoofopdracht erin om soliede, langdurige relaties uit te bouwen met belangrijke fleetklanten zoals het Belgische Leger. En, naast de zuiver rationele elementen (kwaliteit, stevigheid, veiligheid), worden onze producten ook meer en meer gesmaakt omwille van hun design. Kia wordt steeds ‘cooler’ en ook dat is succesfactor, vooral in het ‘user-chooser’ segment.

Kortom, dankzij het groeiende aanbod aan “taxvriendelijke” producten met een eigen ‘look’ (waaronder zeer binnenkort ook een gloeddnieuwe, compact MPV) en een even ervaren als gedreven Fleet-team, is Kia goed gewapend om op de Fleetmarkt snel uit te groeien tot een volwaardig alterrnatief voor de gevestigde waarden.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!