170 BMW 116i’s voor KPMG

We spraken nog recent over de nieuwe mobiliteitsplannen bij KPMG, nu laat het consultancybedrijf weten dat het 170 BMW 116i Hatch wagens heeft besteld als aanvulling op haar mobiliteitsplan.

Als onderdeel van zijn mobiliteitsplan vernieuwt advies- en auditkantoor KPMG zijn vloot voor startende medewerkers om zo slimme en duurzame mobiliteitsoplossingen te versterken. Na een uitgebreide marktstudie rond TCO en TCU, bestelde de organisatie 170 BMW 116i Hatch wagens bij leasingmaatschappij Alphabet. Naast de keuze voor BMW, kiest KPMG in dit segment voor het eerst voor benzine.

Wouter Van Linden, Corporate HR Director bij KPMG, vertelt: “We willen een voortrekker zijn in het aanbieden van slimme en duurzame mobiliteitsoplossing aan onze cliënten. Het is logisch dat we vanuit KPMG ons eigen plan als eerste in de praktijk brengen en onze ervaring vervolgens ter beschikking stellen van onze cliënten. Daarom kiezen we heel bewust voor duurzame, efficiente én verkeersveilige wagens.”

De laatste van de in totaal 170 wagens worden eind september geleverd door BMW Tanghe in Melsbroek en BMW Jorssen Zuid in Aartselaar.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!