MINI Gregoir en ALD Automotive leveren 40 wagens aan TUI

Reisorganisatie TUI koos bij de hernieuwing van haar vloot voor de MINI Hatch 3-deurs. 40 hemelsblauwe MINIs zullen de typische rode ‘TUI smile’ over heel België brengen, want zoveel TUI Office Managers kozen voor deze karaktervolle Britse premiumwagen. Op woensdag 29 maart werden de eerste wagens afgeleverd door ALD Automotive en MINI Gregoir Jette.

TUI is marktleider in België met een 100-tal eigen TUI-kantoren. In zowat elke Belgische stad staat eigen TUI personeel klaar voor advies en service aan de reiziger. Het bedrijf heeft beslist om haar streven naar ‘Putting a smile on people’s faces’ door te trekken naar haar medewerkers. TUI koos daarbij voor de MINI 3-deurs omwille van het sterke merkimago en de gunstige TCO.

“Onze TUI medewerkers zijn vaak onderweg en we willen dat dit in de best mogelijke omstandigheid gebeurt, rekening houdend met de TCO én de CO2 uitstoot van onze vloot. De herkenbaarheid van de wagen is de kers op de taart: je krijgt spontaan een smile op je gezicht als de wagen langsrijdt,” vertelt Inge Goedefroo, Head of Retail TUI Belgium.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine