20% van de omzet van CrashStickers wordt geschonken aan de Koning Boudewijnstichting.

CrashStickers, ken je dat? Dit zijn etiketten met administratieve gegevens van de verzekerden om het invullen van ongevallenmeldingen te vergemakkelijken.

Meer dan drie miljoen van deze labels zijn al verdeeld via verschillende kanalen, waaronder 1.200 verzekeringsmakelaars, ALD Automotive, Arval, Baloise Verzekeringen, Corona Direct Verzekeringen, Wilink …

Voor alle bestellingen van deze vooraf ingevulde etiketten van 23 maart tot 30 april (minstens) schenkt CrashStickers 20% van de gegenereerde omzet aan de Koning Boudewijnstichting. Een manier om bij te dragen aan de nationale inspanning tijdens deze coronacrisis.

CrashStickers verbindt zich ertoe om wekelijks de lijst van de geplaatste bestellingen en het aan de Koning Boudewijnstichting betaalde bedrag te communiceren.

De Koning Boudewijnstichting heeft – via het Daniël De Coninckfonds dat zij beheert – aangekondigd dat zij middelen ter beschikking zal stellen aan eerstelijnsorganisaties (thuisverpleegkundigen, zorgassistenten, huisartsen, mantelzorgers, maatschappelijk werkers, apothekers, psychologen, …) om hen in staat te stellen tegemoet te komen aan uitzonderlijke noden.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto