2Wheelmobility: stedelijke mobiliteit op twee wielen op je televisiescherm, via Kanaal Z

Effective Media, al 20 jaar uitgever van FLEET/FLEET.be en producent van FLEET.TV, slaat in juni een nieuwe weg in met een nieuw programma naast haar vlaggenschip…

Als je op bovenstaande video hebt geklikt, heb je zojuist een preview gezien van de aftiteling van een nieuw programma dat vanaf eind juni op Kanaal Z wordt uitgezonden. De naam van het nieuwe programma is 2Wheelmobility. Het wordt direct na het populaire programma FLEET.TV op Kanaal Z uitgezonden, elk laatste weekend van de maand, met herhalingen in het daaropvolgende weekend.

“Zoals de naam al aangeeft, zal dit 2Wheelmobility-programma betrekking hebben op onderwerpen die te maken hebben met zachte en stedelijke mobiliteit. We zullen voertuigen testen zoals (elektrische) scooters, (elektrische) fietsen, speed pedelecs, bakfietsen, (elektrische) motoren en scooters, microcars, enz.”, legt Philippe Quatennens, CEO van Effective Media, uit. “Een rubriek 2Wheelmobility bestond al langer in FLEET magazine. De naam leek ons dus voor de hand te liggen…”

Quatennens vervolgt: “We boden al af en toe reportages over motoren en motorfietsen aan. Maar we vonden dat ze een beetje verloren gingen temidden van het vele autonieuws dat je gewoonlijk in FLEET.TV-teams te zien krijgt. 2Wheelmobility wordt een eigen programma in een korter format, dat onmiddellijk na FLEET.TV wordt uitgezonden tijdens de weekendlus van Kanaal Z. De presentatoren van FLEET.TV hebben vaak het imago “oldtimers” te zijn. Zij gaan aan een zo breed mogelijk publiek bewijzen dat dit beeld zeer ongenuanceerd is en dat hun belangstelling uitgaat naar alle soorten mobiliteit!

De eerste uitzending belooft al een spannend en interessant kijkstuk, met onder meer een testrit van BMW’s elektrische scooter, de BMW CE 04, een blik op de nieuwe Urban Store bij Tour & Taxis (Gare Maritime) van Silence, een nieuw mobiliteitsconcept, een presentatie van Bike4Mobility by Sterckx-De Smet, en nog veel meer.

Net als FLEET.TV zal ook het programma 2Wheelmobility te allen tijde te bekijken zijn op Youtube. De onderwerpen zullen te bekijken zijn op de website FLEET.be en de sociale media (LinkedIn, Facebook en Instagram).

Afspraak op 24 en 25 juni, met herhalingen op 1 en 2 juli.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview