38 Opel Corsa’s voor Acerta

HR-bedrijf Acerta vult haar vloot aan met 38 Opel Corsa’s. De wagens zullen specifiek gebruikt worden door de leden van haar payroll academy, jongeren die worden opgeleid door het bedrijf en er hun eerste werkervaring opdoen.

Het had wat van een eerste schooldag voor de leden van de Acerta payroll academy. Ze werden wegwijs gemaakt in het HR-bedrijf en kregen een presentatie over hun nieuwe bedrijfswagen, een Opel Corsa met 1.4 liter motor en start-stoptechnologie.

Die wagen gebruiken de payrollers vanzelfsprekend om hun job uit te kunnen oefenen. Zij zullen tijdens hun stage en latere werk immers heel wat tijd op de baan spenderen, onderweg naar hun klanten en van het ene kantoor naar het andere. Maar verder is een bedrijfswagen natuurlijk ook een middel voor Acerta om potentiële werknemers te overtuigen om voor hen te kiezen.

Bedrijfswagen overtuigt

Met de Opel Corsa heeft het HR-bedrijf alvast een sterke troef in de hand. Acerta definieerde zelf een wagen op maat van jonge mensen: compact, zuinig, goed uitgerust en met goede emissiecijfers. Nadien ging het bedrijf ten rade bij haar trouwe autoleveranciers, waaronder ook Opel. Uit die rondvraag kwam de nieuwe Opel Corsa als sterkste, te meer dankzij haar interessante leasingvoorwaarden (leaseformule van drie jaar bij Alphabet, nvdr.) en mooie restwaarde. “En dat weten ook onze werknemers te appreciëren’, vertelt Bram Tanésy, procurement manager bij Acerta. “Zo heb ik weet van minstens enkele payrollers waarbij de bedrijfswagen de doorslag gaf bij hun jobkeuze.”

De wagens zelf werden geleverd via concessiehouder Autostad Leuven, waar Acerta volgens Tanésy een heel goed contact mee heeft. “Wij hebben eigenlijk heel fijn samengewerkt met de mensen van Autostad voor dit project. Zij leverden voor dit evenement bijvoorbeeld een degelijke presentatie en zorgden voor een stevige logistieke ondersteuning, ook in het proces van de bestickering en van de Corsa’s, toch niet niets bij een levering van een kleine veertig wagens.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!