427.000 bezoekers op het Autosalon

salon

Het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Moto’s, in de volksmond een “klein salon” genoemd, kreeg nooit eerder zoveel bezoekers over de vloer. De voorbije editie lokte maar liefst 427.000 bezoekers en daarmee werd het cijfer van de vorige recordeditie in 2013 met 385.307 bezoekers verpulverd. Volgens organisator Febiac was het succes vooral te danken aan grote aantal premières en de vele randanimaties en attracties die deze editie rijk was.

Truck & Transport, de vakbeurs voor het wegtransport die van 16 tot 19 januari liep, kon met 33.214 bezoekers haar zesde editie ook al afklokken met een record.

Ook de derde editie van het Dream Car Salon werd een onverdeeld succes met 40.000 bezoekers – 15.000 meer dan voorop geschat door de organisatie. 46 van de meest bijzondere en exclusieve wagens, waaronder 2 wereldprimeurs en enkele one-off voertuigen (unieke exemplaren), gecombineerd met een schitterend decor, bleken de perfecte ingrediënten om de harten van elke autoliefhebber sneller te doen slaan. Bijna 40.000 onder hen bezochten gedurende de voorbije drie dagen het salon Dream Cars.

Organisator FEBIAC kijkt dan ook met grote tevredenheid terug op de voorbije tiendaagse en geeft u nu al afspraak in januari 2016 voor het Auto- en Motorsalon van Brussel.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto