5.555.555ste Volvo uit Gent is voor een businessklant

Volvo Car Gent
Eric Van Landeghem overhandigt de sleutel van de 5.555.555ste Volvo in Gent gebouwd aan de klant, Paul Depreter, in aanwezigheid van Hadelin D’Hoop en Patriek Broeckx van AC Brussels.

Op dinsdag 17 februari liep er een speciale auto van de lijn bij Volvo Car in Gent: de 5.555.555ste in Gent geproduceerde auto. Het gaat om een Volvo XC60 in Bright Silver en met een D4-motor.

“Daarmee staat ons jubileumjaar 2015 volledig in het teken van de ‘vijf’,” aldus fabrieksmanager Eric Van Landeghem, die de auto van de lijn reed en daarna de sleutels overhandigde aan de klant, Paul Depreter, bestuurder van de bouwonderneming CEI-De Meyer NV.

Eric Van Landeghem: “Het doet ons plezier dat de klant van deze bijzondere auto iemand is die voor Volvo kiest omwille van de kwaliteit en de veiligheid, maar ook omdat de auto in België gebouwd wordt.” Volvo Car Gent viert dit jaar zijn 50ste verjaardag, met de slogan ‘Mensen maken geschiedenis’. Elke week wordt er een verhaal en een portret gepubliceerd op de  nieuwe website www.volvocargent.be.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!