51 nieuwe MINI’s voor Care Talents

overhandiging
Christophe Dejonckheere (MINI-BMW Dejonckheere) en Steve Rousseau (House of Talents)

HR dienstenleverancier House of Talents focust op het leveren van M/V met talent voor knelpuntberoepen. Om de kwalitatieve dienstverlening van de verpleegsters en verplegers van dochterbedrijf Care Talents nog beter in de picture te kunnen zetten, kiest het bedrijf steevast voor MINI 3-deurs Hatches als vervoersmiddel. Omwille van de grote groei van het HR-bedrijf, leverde MINI concessiehouder Dejonckheere in Roeselare deze week 31 bijkomende nieuwe MINI’s in de kleuren van Care Talents, zodat het totaal voor dit jaar op 51 komt.

Care Talents kiest steevast voor de MINI One D 3-deurs in Pepper White met eigen bestickering. Zo zorgen ze ervoor dat hun vloot van inmiddels meer dan honderd gelijkaardige MINI’s overal in de omgeving te zien is. De vele verplegers en verpleegsters kunnen bovenop de basisuitrusting rekenen op parkeersensoren, een navigatiesysteem, het MINI Visual Boost scherm en 15” zilveren heli-spoke velgen. Steve Rousseau van House of Talents bevestigt de keuze voor de MINI 3-deurs Hatch: “Het zijn veilige, kwalitatieve wagens die onze kwalitatieve dienstverlening weerspiegelen. Ook helpen ze ons om nieuw talent aan te trekken.”

Christophe Dejonckheere van BMW- en MINI-concessie Dejonckheere overhandigde de sleutels van de 51 nieuwe wagens. Moederbedrijf House of Talents zelf is dit jaar ook stevig gegroeid. Bovenop de 51 nieuwe MINI’s nam het bedrijf ook nog eens zo’n 50 nieuwe BMW’s in dienst. Het gaat daarbij onder meer over voertuigen uit de BMW 1 Reeks, de BMW 3 Reeks en de BMW X1.

 

 

#Auto #Fleet Dealers #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending