542.566 bezoekers voor het Autosalon (videos)

Het 96e Autosalon sloot op zondag 21 januari opnieuw met een hoogtepunt de deuren: 542.566 bezoekers liepen rond in de paleizen van Brussels Expo, en dat ondanks een programma dat een dag korter was dan dat van de vorige editie.

AutoSalon

Retour en images sur les premiers jours du Salon! A bientôt ;)De eerste dagen van het Salon in beeld! Tot binnenkort ;)

Geplaatst door AutoSalon op dinsdag 17 januari 2017

De organisator van de Brussels Motor Show, FEBIAC, constateert wederom met plezier dat de Belg “verknocht blijft aan individuele mobiliteitsoplossingen”, alsook dat de interesse vanuit de politiek, zowel federaal als regionaal, voor mobiliteit in het algemeen, schone voertuigen, werk en scholing in de automobielsector en de nieuwe connectiviteitsoplossingen van blijvende aard is.

35.000 bezoekers voor #WeAreMobility

Grote nieuwigheid bij deze editie was de tentoonstellingruimte #WeAreMobility die van 18 tot 21 januari de bezoekers liet kennismaken met een scala aan oplossingen rond micro-mobiliteit, gedeelde mobiliteit en toepassingen die morgen onze stadsmobiliteit zullen vergemakkelijken. Een sterke zet, aldus de initiatiefnemer, die meer dan 35 exposanten uit heel diverse horizonten mocht verwelkomen voor deze verrassende en innovatieve expo. Een expo die trouwens door zowat  35.000 nieuwsgierige salonbezoekers bezichtigd werd.

FEBIAC maakt alvast een afspraak met u voor de periode van 17 tot 27 januari voor de 97e editie van zijn salon, dat zoals elk oneven jaar grotendeels gewijd zal zijn aan wagens, motoren en lichte bedrijfsvoertuigen.

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Trending