Magali Vandewauwer nieuwste versterking voor BMW-MINI Juma

(foto v.l.n.r. Ann Hens, Magali Vandewauwer, Catherine Ceulemans, Danny Van den Eeckhout, Kristiaan Vermeir)

BMW en MINI-dealer Juma Leuven-Mechelen heeft een nieuwe telg toegevoegd aan haar fleetteam. Magali Vandewauwer is op 28 november gestart bij Juma als Business Account Advisor en vervangt Thomas Beckers, die voor een nieuwe uitdaging koos.

Magali heeft al een ruime ervaring in de sector en werkte in het verleden onder meer voor AutoRepairGroup (fleetverantwoordelijke), Carglass (fleet en mobility coördinator), Dragintra Fleet Services (Account Manager) en ALD Automotive (Internal Lease Consultant). Meer nog, sinds haar eerste job als Internal Sales bij VDFin in 1999 werkte Magali altijd in de sector.

Nieuwe structuur

De komst van Magali Vandewauwer zorgt ook voor een nieuwe Fleetstructuur bij Juma.

  • Catherine Ceulemans, Magali Vandewauwer en Kristiaan Vermeir informeren en adviseren professionele klanten in hun functie als Business Account Advisors.
  • Danny Van den Eeckhout die bij Juma al jaren actief is als New Business Developer neemt in zijn nieuwe rol als Fleet Manager de supervisie over het Fleet Team op zich.
  • Ann Hens zal administratieve ondersteuning bieden aan het team. Samen met Kristina Korolinskaia, onze Marketing Manager, zorgt ze voor de operationele uitwerking van onze relevante infosessies en events.

Met deze nieuwe structuur zal het Juma Fleet Team verder focussen op een persoonlijk contact met zijn klanten. Dankzij een grote expertise in vergroening, fiscaliteit en TCO staat het team klaar om professionele klanten te begeleiden bij de beste keuze voor hun vloot.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending