70 Audi’s voor Accent

Uitzend-selectiebedrijf Accent organiseerde op 23 april een heus fleetevenement in Kortrijk Expo. Zeventig medewerkers van het bedrijf mochten er zelfs hun Opel Astra of Ford Fiesta inruilen voor een Audi A1 of A3.

De leasing gebeurt in samenwerking met KBC Autolease en concessiehouder Top Motors, die actief is in de regio Roeselare – Kortrijk. Vooral het zuinige verbruik van de benzinemotoren van de Audi’s gaf de doorslag voor Accent, en zij staan hier niet alleen in. De Audi A3 was in het eerste trimester van dit jaar zelfs één van de populairste bedrijfswagens van ons land.

Bij Accent willen ze trouwens een lans breken voor de bedrijfswagen, die ondanks de mobiliteitsvergoeding een interessante keuze blijft. “Hoe je het ook draait of keert”, zegt Accent CFO Diederik Sohier, “een bedrijfswagen is voor de werkgever budgettair interessanter dan extra brutoloon. Zeker omdat een privéwagen een grote hap uit het gezinsinkomen haalt. Vandaar dat zowat 15% van de Belgische werknemers over een bedrijfswagen beschikt.”

“Door te kiezen voor 70 nieuwe Audi-modellen met KBC Autolease en Top Motors, slaan we bovendien meerdere vliegen in één klap: de medewerkers krijgen een wagen met een zekere uitstraling, we besparen in het fleet management door minder verschillende types wagens ter beschikking te stellen, we maken de switch naar benzinewagens én we leveren een bijdrage tot de tewerkstelling in België aangezien deze wagens in ons land bij Audi Brussels worden geassembleerd.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!