888 Citroën Berlingo’s voor Proximus

Proximus, dat in ons land actief is in de telecommunicatie en ICT, vernieuwt zijn wagenpark met maar liefst 888 Citroën Berlingo’s. Free2Move, de leasingmaatschappij van PSA, speelt hierin een belangrijke rol.

Emmanuel Scheenaerts, directeur Free2MoveLease Belgium, legt uit: “Via Free2Move Lease is het mogelijk Proximus aangepaste oplossingen aan te bieden die een optimale kwaliteit van de service garanderen, zoals bijvoorbeeld het integreren van het bestaande meubilair aangepast aan de missies van de teams van Proximus die op het terrein werken. Of flexibiliteit op het vlak van het aantal kilometers en de looptijd van het contract.”

Dat bevestigt ook Geert Claus, teammanager Fleet bij Proximus: “Zowel voor Proximus als voor Citroën maakt klantenservice een belangrijk deel uit van de strategie. Om het beste resultaat te behalen hebben we comfortabele en goed uitgeruste wagens nodig die aangepast zijn aan de behoeften van onze medewerkers. Citroën beantwoordt perfect aan onze verwachtingen op dat vlak en dit al 20 jaar lang.”

De Berlingo is trouwens een populaire keuze bij heel wat bedrijven. In 2017 was hij opnieuw de Best Selling Van in België, dit jaar werd (de nieuwe versie van) het model uitgeroepen tot Europese Van of the Year.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!