AB Automotive Ford opent Pop-up Store in Brussel

17fordabautomotive_popupstore_003_med
Op 9 december opent AB Automotive in Brussel een Ford Pop-up Store voor verkoop, onderhoud en herstelling van alle Ford-modellen. De Pop-Up komt er om Ford terug op de kaart te zetten in Brussel, in afwachting van de opening van de officiële AB Automotive FordStore in januari 2020. De AB Automotive Pop-Up Store – en dus ook de toekomstige FordStore – komt er in de buurt van Meiser op de voormalige site van Cegeac, dat 3 jaar geleden de deuren sloot.

Voet aan de grond

Het idee voor het Pop-Up concept ontstond uit de drang om zo snel mogelijk terug voet aan de grond te krijgen in de regio in afwachting van de bouw van een volledig nieuwe infrastructuur. De tijdelijke structuur herbergt ook een ‘Discovery Zone’ waar klanten een impressie krijgen van hoe de toekomstige FordStore eruit zal zien.
fo30_341_b_med
Een artist impression van hoe de nieuwe concessie in 2020 er zal uitzien.

Deze Ford Pop-Up Store is een initiatief van AB Automotive, onder leiding van Ben Abeloos en zoon Benjamin. De familie Abeloos kan bogen op een decennialange automotive ervaring. De huidige locatie van AB Automotive in Vilvoorde zal pa rallel aan de nieuwe locatie in Brussel blijven bestaan. De uitstekende reputatie van AB Automotive is de beste garantie om tegemoet te komen aan de hoge eisen van het Brussels koperspubliek en de strenge voorwaarden gekoppeld aan het concept van de FordStore.

Het FordStore concept is geïnspireerd op de aanpak van ‘brand stores’ uit andere sectoren
Het FordStore concept is geïnspireerd op de aanpak van ‘brand stores’ uit andere sectoren, zoals die van Nespresso en Apple. De FordStore is een flagship store die klanten op een natuurlijke en interactieve manier laat kennis maken met het volledige gamma van producten en diensten van Ford en hen onderdompelt in het Ford-universum. FordStore locaties zijn ook exclusieve verkooppunten voor de Ford Mustang, Focus RS en de Ford Vignale-modellen. DeBelgisch-Luxemburgse markt telt 21 FordStores terwijl klanten op Europees vlak terecht kunnen bij een 500-tal FordStores.

Wil u een kijkje nemen? Dit is het adres:
Adres:
AB Automotive Brussels
Jacques Georginlaan 11
1030 Brussel