ACG Maserati vanaf nu ook in Brussel

 

ACG Maserati heeft sinds 1 septembeACGr naast haar vestiging in Gent nu ook een nieuwe concessie op Evere Square en dat met een volledig nieuw team. De timing van de opening in Evere is perfect, want dit jaar viert Maserati haar 100ste verjaardag.De opening van ACG Maserati Brussels zal dan ook volledig in het teken staan van de Maserati Centennial!

Maserati rolt momenteel een strategie uit om van 6.500 wagens in 2012 naar 50.000 wagens te groeien in 2015. Met de komst van de nieuwe Quattroporte en de Ghibli is Maserati bijzonder goed op weg om deze forse ambities waar te maken. In de nabije toekomst breidt het gamma nog uit, hetgeen zal leiden tot het succesvol realiseren van de groeistrategie. ACG Maserati groeide de afgelopen jaren onder leiding van general manager Mathias Goos bijzonder snel en gelooft sterk in de definitieve doorbraak van Maserati op de Belgische markt.

ACG groep bestaat uit 3 Volvo concessies, 2 Maserati concessies en 1 Hyundai concessie in en rond Gent en realiseert met 75 medewerkers een omzet van € 52 mio.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending