AGO jobs & HR kiest voluit voor Volvo

Choose life, choose work, choose AGO! (Large)

 

AGO Jobs & HR heeft een omvangrijke deal gesloten met Volvo Cars. Het personeel van het Belgische uitzendbedrijf rolt voortaan in een nieuwe Volvo V40 van en naar het werk. Het is niet toevallig dat AGO Jobs & HR voor Volvo Cars heeft gekozen als leverancier van haar nieuwe vloot.

“Werkgelegenheid is onze core business. Als uitzendbureau zijn wij dag in, dag uit bezig met de Belgische arbeidsmarkt”, verklaart Marketing Director Tom Martin. “Volvo Cars heeft al sinds 1965 een vestiging in Gent. Die is uitgegroeid tot de grootste autoconstructeur in België, met maar liefst 5000 werknemers. Door te kiezen voor Volvo, kiezen wij voor het creëren van jobs.”

Perfecte match

Alain Peers, Fleet Manager van Volvo Cars Belux, spreekt van een perfecte match. “AGO Jobs & HR is al bijna 30 jaar één van de meest succesvolle bedrijven in de HR‐sector. Wij vallen regelmatig terug op hun diensten. Samen betekenen wij een belangrijke meerwaarde voor de arbeidsmarkt. Bovendien zijn onze beide bedrijfsnamen geïnspireerd door het Latijn. AGO komt van ‘agere’ en betekent ‘ik doe’, Volvo is afgeleid van ‘volvere’, vertaald ‘ik rol’.’Voortaan rollen de werknemers van AGO Jobs & HR dus naar hun werk in een Volvo. ‘Veilig, milieuvriendelijk en in alle comfort”, voegt Alain Peers eraan toe.

De symbolische overhandiging van de Volvo‐sleutels aan de directie van AGO Jobs & HR vond afgelopen week plaats in samenwerking met leasingpartner Vancia Car Lease en Volvo dealer Novabil te Kortrijk.

 

Tags: Fleet