Alain Peers (Volvo) is Fleetmanager van het Jaar 2013

Tijdens een wervelende gala-avond in de Wild Gallery in Vorst werd Alain Peers van Volvo Cars Belgium gisterenavond uitgeroepen tot Fleetmanager van het Jaar 2013. Hij haalde het van de vier andere genomineerden, namelijk Kris Verleye (BMW), Harald Pluym (Peugeot), Joris Spigt (Audi) en Roeland Vriens (Opel).

Alain Peers verovert daarmee voor de zesde keer de titel voor het Zweedse merk. Alain leerde het klappen van de zweep kennen bij BMW en volgde in 2010 Mathias Goos op als fleetmanager voor Volvo. In dat jaar werd Mathias Goos trouwens zelf verkozen tot fleetmanager van het jaar. De steile opgang van Alain Peers mag voor een groot deel op het conto geschreven worden van de model line-up van Volvo, dat met zijn DRIVe-gamma op maat gesneden is van de fleetmarkt. Maar Alain Peers wist ook al snel zijn plaats te veroveren in de markt als een gedreven fleetmanager, die bekend staat om zijn productkennis. Maar Alain Peers is vooral een joviale kerel die professionalisme en goede persoonlijke contacten perfect weet te combineren. Zijn persoonlijke motto: “Never give up!”.

Traditioneel werden tijdens dezelfde avond ook de verschillende prijzen uitgedeeld voor de best verkochte voertuigen in 2012. De prijs voor de Best Selling Van ging naar de Renault Kangoo, de VW Golf was de meest ingeschreven personenwagen en in het fleetsegment voerde de Renault Mégane de tabellen aan.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending