Alain Yvon volgt Roberto Fonseca op aan het hoofd van Arval Belgium

Alain Yvon Roberto Fonseca Arval
Alain Yvon en Roberto Fonseca

Afgelopen vrijdag vierde Arval Belgium zijn 25-jarig bestaan. Een ideale gelegenheid om officieel twee nieuwe producten voor te stellen: Arval Mobility Link en de telematicadienst Arval Active Link.
Maar er was nog ander belangrijk nieuws: de Fransman Alain Yvon, momenteel aan het hoofd van Arval Portugal, wordt vanaf 1 augustus de nieuwe baas van Arval Belgium en de huidige General Manager Roberto Fonseca maakt de omgekeerde beweging richting Portugal. Met 3,5 jaar ervaring in ons land had Fonseca wel enkele tips met een knipoog voor zijn opvolger: “Ik denk dat het beter is om Portugees te zijn dan Fransman in België. En maak ook niet de vergissing die ik gemaakt heb: leer dus wel Nederlands en doe vooral je best om Belgisch te leren. Want dat is een andere taal dan Frans en Brussels. En als je een paar woorden Duits spreekt, is het nog beter. Maar weet vooral dat je in België op een zeer trouwe en professioneel team kan rekenen.”
Vervolgens richtte Fonseca zich tot de aanwezigen, die bestonden uit klanten, partners en medewerkers: “Je huilt wanneer je aankomt in België maar ook als het tijd is om weer te vertrekken. Ik ga jullie missen. I love you. I’ll be back !” Roberto Fonseca zal inderdaad regelmatig terugkomen naar ons land voor werkvergaderingen.
We wensen beide mannen heel veel succes bij hun nieuwe uitdaging!

 

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending