ALD 2life Lease: een tweede leven voor leaseauto’s bij ALD Automotive

ALD Automotive lanceert ALD 2life Lease, een leaseformule voor auto’s die al… een eerste leven in leasing hebben meegemaakt. Op het programma: voordelige prijzen en auto’s die vrijwel direct beschikbaar zijn.

Bij ALD 2life Lease ligt de huurprijs meestal ongeveer 20% lager en is de levertijd gemiddeld 15 dagen.

Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om hun nieuwe werknemers snel de baan op te helpen of bestaande werknemers op korte termijn te belonen met een bedrijfswagen. Daarbij is de kostenreductie voor bedrijven een belangrijk aspect. Werknemers die al een bedrijfswagen in hun salarispakket hebben, kunnen dankzij het lagere tarief eventueel opteren voor een iets ruimere of luxueuzere wagen.

Wat voor wagens?

ALD Automotive biedt een breed assortiment aan en verdeelt de auto’s in zes categorieën:

  • ‘Small’ (bijvoorbeeld: Ford Fiesta),
  • ‘Compact’ (bijvoorbeeld: BMW 1 Reeks),
  • ‘Mid-Sized’ (bijvoorbeeld: Audi A4),
  • ‘Full-Sized’ (bijvoorbeeld: Mercedes E-Klasse),
  • ‘Family’ (bijvoorbeeld: Volkswagen Touran),
  • ‘SUV’ (bijvoorbeeld: Volvo XC60).

Het overgrote deel van de wagens die er een eerste leaseperiode hebben opzitten, komen in erg goede staat terug bij ALD Automotive.

Na een strenge selectie met strikte criteria op basis van levensduur, kilometerstand en schades, worden de zorgvuldig uitgekozen wagens ook aan een grondige inspectie onderworpen. Pas na een grondige poetsbeurt, maakt ALD Automotive ze opnieuw beschikbaar voor leasing. De wagens zullen gemiddeld zo’n drie jaar op de baan zijn. Een contract is mogelijk voor een periode vanaf 12 maanden.

ALD Automotive zal starten met een aanbod van ongeveer 80 voertuigen die om de twee weken zullen worden afgeleverd om de continuïteit van de dienstverlening te garanderen.

Een “klassieke” leasingdienst

Bovendien garandeert ALD Automotive ook bij deze wagens een complete nazorg.

Onderhoud en reparatie, wegenhulp, onbeperkte zomerbanden en een verzekering met volledige dekking zijn inbegrepen. Winterbanden, een vervangvoertuig bij herstellingen en brandstof zijn optioneel toe te voegen aan het leasecontract. Zo neemt ALD Automotive de onzekerheid die anders gepaard gaat met het kopen van een tweedehandswagen volledig weg.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending