ALD Automotive en Polestar slaan de handen in elkaar

ALD Automotive en Polestar hebben een strategische samenwerking ondertekend om operationele leasecontracten en -diensten aan te bieden aan klanten van Polestar. Particulieren kunnen nu een Polestar 2 vormgeven en bestellen via een volledig digitaal platform. Het aanbod zal de komende weken uitgebreid worden naar zakelijke klanten, maar ook naar Nederland, Duitsland en de UK.

Leasepakketten zijn beschikbaar voor flexibele looptijden en kilometers, en het contract wordt volledig online beheerd door ALD Automotive vanaf de kredietbeoordeling tot en met de e-handtekening van het contract. ALD Automotive beheert de lease voor de duur van het contract.

Een vlotte aankoopprocedure en de ervaring van de eigenaar zijn cruciaal in onze positionering als een merk voor performante elektrische auto’s”, aldus Mike Whittington, Polestar Sales Director. “ALD Automotive biedt ons het platform en de tools die we nodig hebben om met vertrouwen ons online verkoopmodel en onze digital first benadering te lanceren.

“We zijn trots dat we met Polestar samenwerken om dit unieke online aanbod te lanceren, dankzij onze digitale infrastructuur en expertise”, bevestigt John Saffrett, Deputy Chief Executive van ALD. “Dit strategisch partnerschap draagt bij aan onze duurzame groeistrategie als belangrijke speler in de energie-overgang, en ondersteunt ook ten volle ons engagement om innovatieve en flexibele mobiliteitsoplossingen aan te bieden.

Dat bevestigt ook Miel Horsten, CEO van ALD Automotive Belgium: “De samenwerking met Polestar illustreert onze focus op een aantal belangrijke strategische trends in onze sector: de overgang naar duurzame energie, het belang van een gedigitaliseerde ervaring richting private lease, de ontwikkeling van Mobility as a Service en natuurlijk de combinatie van al deze factoren met de hoogste kwaliteit en klanttevredenheidsstandaarden. We zijn er trots op dat Polestar ALD als partner heeft gekozen en voelen ons bevoorrecht dat België de lanceringsmarkt voor deze samenwerking is.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending