ALD Automotive exclusieve aanbieder van 100% digitale leasediensten voor smart in Europa

Autofabrikant smart (een joint venture van Mercedes-Benz en Geely) heeft ALD Automotive gekozen als exclusieve partner voor volledig digitale operationele leasediensten voor zijn nieuwe generatie volledig elektrische voertuigen. Vanaf het eerste kwartaal van 2023 zullen bedrijven – ongeacht hun grootte – en particulieren met smart’s nieuwe compacte premium SUV toegang hebben tot een volledig geïntegreerd digitaal leaseaanbod in Europa.

Dankzij een volledig geïntegreerd digitaal aanbod zullen de full-service leasepakketten van ALD Automotive met flexibele voorwaarden en kilometerstanden voor volledig elektrische voertuigen rechtstreeks beschikbaar zijn op de smart website en via het lokale netwerk van de constructeur. ALD Automotive zal de contracten volledig online verwerken, van kredietbeoordeling tot elektronische contractondertekening, en de leasing gedurende de gehele contractperiode beheren.

Volledige leasingdiensten zullen aanvankelijk beschikbaar zijn in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland en het VK. Uitbreiding naar andere Europese markten wordt op termijn overwogen.

smart gaat een nieuw tijdperk in met als doel zichzelf te transformeren tot een belangrijke speler in premium, elektrische en geconnecteerde stedelijke mobiliteit. Met het oog op duurzaamheid streeft smart ernaar de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen en hen te helpen snel en gemakkelijk de overstap naar elektrische mobiliteit te maken met compacte, hoogtechnologische, volledig elektrische voertuigen en diensten.

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Mannès 1160 Auderghem
CentrEtoile 4500 Huy
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending