ALD Automotive lanceert een nieuwe digitale service om bestuurders te helpen bij motorkeuze

“Moet ik met mijn bestuurdersprofiel voor benzine opteren?” “Zijn elektrische of hybride wagens een goede optie voor mij?” Dat soort vragen krijgt ALD Automotive steeds vaker van zijn klanten en bestuurders. In de context van de ‘dieselshift’ en de overgang naar volledig elektrische wagens zijn heel wat bestuurders het noorden kwijt. ALD Automotive wil daarom meer objectiviteit en nuance brengen met een adviessysteem dat voor iedereen toegankelijk is.

Die nieuwe website – https://energy.aldautomotive.be of “Welke motor kiest u voor uw wagen?” – helpt bestuurders en wagenparkbeheerders om een motor op maat van hun behoeften te kiezen, of ze nu klant zijn of niet. De jaarlijkse kilometerstand, het gebruik van het voertuig, de afstand woon-werkverkeer en de prioriteiten van de bestuurder (milieu, budget, comfort, enz.) zijn stuk voor stuk criteria die in deze pedagogische en ludieke gids van ALD Automotive in rekening worden gebracht.

 “Welke motor kiest u voor uw wagen?” houdt rekening met de volgende informatie:

De voordelen die bij elke motorversie horen (diesel, benzine, hybride, elektrisch).

Een quiz om de meest aangepaste motor voor uw gebruik te bepalen.

Exclusieve toegang tot ALD’s White Paper “TOEKOMST VAN ALTERNATIEVE BRANDSTOFFEN”, geschreven in samenwerking met Frost & Sullivan.

Een selectie van voertuigen op maat van het gebruik van de bestuurder

“Welke motor kiest u voor uw wagen?” tracht de werknemers een maximale tevredenheid te bieden, de bedrijfskosten van de onderneming te beperken en de emissies van het wagenpark terug te dringen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!