ALD Automotive | LeasePlan en Volvo Car Belux gaan samen voor private lease

Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan lanceren Volvo Abonnement in België. Opvallend is de duur van dit private lease contract: leasen kan tot 3 jaar maar particulieren kunnen dit abonnement al kosteloos opzeggen na 1 maand. Daarmee is Volvo Abonnement het meest flexibele private lease contract op de markt. Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan spelen zo in op de stijgende vraag naar flexibiliteit in de huidige onvoorspelbare economische situatie.

Het Volvo Abonnement is een flexibel private lease contract, waarbij gebruikers kunnen opteren voor een Volvo XC40 in één kleur, met gelimiteerde opties. De wagen is beschikbaar met een benzinemotor of een elektrisch model. ALD Automotive | LeasePlan zorgt voor de technische en administratieve ondersteuning van het contract.

Nog flexibeler dan private lease

Private lease stelt particulieren in staat om te genieten van de voordelen van een operationeel leasecontract. Ze betalen een maandelijkse vaste prijs voor het gebruik van de wagen, verzekering, onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling en wegbijstand in Europa zitten daarbij inbegrepen. De vraag naar flexibiliteit stijgt enorm in een economisch onvoorspelbare situatie zoals die van vandaag, daarom komt Volvo Car Belux nu met dit nieuwe concept op de markt.

Het aanbod
Volvo Abonnement biedt de volgende wagens aan:

  • VOLVO XC40 T2 automaat vanaf €639/maand*(benzine), kleur Vapour Grey
  • VOLVO XC40 RECHARGE vanaf €820/maand* (100% elektrisch), kleur Silver

*Er is geen mogelijkheid om opties toe te voegen.

“Flexibiliteit is de sleutel voor de toekomst van mobiliteit”, zegt Johan Portier, Country Managing Director van ALD Automotive | LeasePlan. “Dat contracten via het Volvo abonnement al na 1 maand stopgezet kunnen worden, biedt een nieuw level van flexibiliteit, en is uniek in zijn soort. Samen met onze partners zoals Volvo Car Belux  zijn we steeds op zoek naar de meest creatieve en innovatieve oplossingen.”

Roeland Vriens, Head of Sales van Volvo Car Belux vult aan: “We zijn trots om het Volvo Abonnement in samenwerking met ALD Automotive | LeasePlan aan te bieden. De flexibiliteit om een contract al na 1 maand opnieuw stop te zetten is een enorm voordeel voor particulieren. Omdat mobiliteitsbehoeften aan een sneltempo veranderen, willen we met deze innovatieve oplossing voldoen aan de vraag van onze klanten naar meer flexibiliteit. De populariteit van ons Belgisch product en haar reputatie als gevestigde waarde aan de top van de leasingwagens, maken van de Volvo XC40 een logische en uitstekende keuze om het Volvo Abonnement te lanceren.”

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

ACB Wavre 1300 Wavre
Sterckx – De Smet Halle 1500 Halle
Sterckx – De Smet Drogenbos 1620 Drogenbos
Sterckx – De Smet Rode 1640 Sint-Genesius-Rode
Sterckx – De Smet Zellik 1731 Asse-Zellik
ACB Zaventem 1930 Zaventem
Scancar Antwerpen 2100 Antwerpen
Groep Rutten 2440 Geel
Scancar Lier 2500 Lier
Scancar Wilrijk 2610 Wilrijk
Vermant Mechelen 2800 Mechelen
Vermant Bornem 2880 Bornem
Scancar Brasschaat 2930 Brasschaat
Lacom Leuven 3001 Leuven
Nordicar 4000 Li
Scandia 4530 Villers-Le-Bouillet
Novabil Kortrijk 8500 Kortrijk
Van Kasteren Sint-Niklaas 9100 Sint-Niklaas
De Keulenaer 9120 Beveren
Van Kasteren Dendermonde 9200 Dendermonde
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine