ALD Automotive schenkt een bestelwagen aan Spullenhulp

Wanneer een onderneming beslist om over te stappen naar elektronische facturering (en zo zijn er steeds meer), doet ze dat om meerdere redenen: zo kan ze immers besparen op tijd (werk), papier, inkten postzegels (zowel financieel als ecologisch). Op die manier kan in principe een behoorlijk bedrag opzij worden gezet.

In een streven om een deel van die besparingen aan de samenleving terug te geven, besliste ‘ALD Gives Back’, het Inspiration Team van ALD Automotive, om drie jaar lang een Nissan e-NV200 aan Spullenhulp (*) ter beschikking te stellen.

De vzw Spullenhulp is een onderneming in de sociale economie met als opdracht mensen in moeilijkheden te begeleiden zodat ze hun autonomie op een duurzame manier herwinnen.

Met die bestelwagen (die gepersonaliseerd zal worden) zullen de medewerkers van Spullenhulp hun talrijke verplaatsingen kunnen doen om kledij en andere schenkingen van de bevolking op te halen.

“We zijn heel blij dat we drie jaar lang een bestelwagen ter beschikking kunnen stellen aan een vereniging die de armoede in België bestrijdt”, verklaarde Sandra de Kerckhove, Finance Director Belux bij ALD Automotive. “Bovendien hebben we hierbij voor een elektrisch voertuig gekozen. Deze actie is mogelijk gemaakt dankzij de besparingen die we konden realiseren met de e-facturering. We hopen dan ook dat u het voertuig regelmatig zult zien voorbijrijden op onze wegen. “

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine