Alphabet Belgium rondt de kaap van 50.000 voertuigen

Vorig jaar lanceerde Alphabet een B2E-aanbod voor alle medewerkers van Alphabetklanten, en AlphaFlex, dat bedrijven toelaat om gemakkelijk verschillende mobiliteitsoplossingen voor te stellen aan hun werknemers.

Daarnaast blijft Alphabet belangrijke stappen zetten in de transitie naar een groener wagenpark. Zo biedt de leasemaatschappij duurzame mobiliteitsoplossingen aan om de CO2-uitstoot van een wagenpark te verminderen. Daarnaast stelt Alphabet ook verschillende adviestools ter beschikking van haar klanten. De evolutie naar een groener wagenpark is duidelijk merkbaar in de Alphabetvloot, waar almaar meer bedrijven kiezen voor benzinemotoren en alternatieve aandrijvingen, met als gevolg dat ook het aandeel duurzame wagens steeds groter wordt.

Alphabet beheert op dit moment niet minder dan 50.000 wagens maar dat is zeker niet het eindpunt voor de leasemaatschappij. Zo zet de leasemaatschappij in 2018 letterlijk al haar medewerkers in beweging onder de vorm van een deelname aan verschillende sportevenementen, onder andere ten behoeve van SOS Kinderdorpen, een organisatie die het ondersteunt.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!