Alphabet Belgium versterkt haar Management team met Anja Geril en Bob De Meyer

Alphabet Belgium versterkt haar Management team met Anja Geril als Manager Sales Planning & Steering. Bob De Meyer wordt de nieuwe Manager Remarketing.

Anja Geril

Anja heeft ruim 15 jaar ervaring in de automotive industrie als Sales & Field Operations Manager en vervolgens Country Lead & Sales Manager bij Chevrolet/GM-Groep en als Business Consultant bij Ford Motor Company. In haar vorige functie was Anja Commercieel Directeur bij Evolutive Systems, een KMO gespecialiseerd in ERP en DMS-systemen. Met haar uitgebreide expertise in sales & business operations, business analyse en supply chain is zij de uitgelezen persoon om de fakkel over te nemen van Kris Holvoet die deze maand gepromoveerd werd tot COO.

“We moeten werken aan een duurzame mobiliteit waar naast de wagen ook andere mobiliteitsoplossingen een plaats krijgen,” aldus Anja Geril. “Alphabet is voor de bedrijfswereld een flexibele en innovatieve partner die snel inspeelt op de veranderende mobiliteitsbehoeften. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring met mijn collega’s te delen en samen onze dienstverlening voor onze klanten verder uit te bouwen en te optimaliseren.”

Bob De Meyer

Bob De Meyer is in de functie van Manager Remarketing verantwoordelijk voor het remarketing team, voor het bepalen van de strategie en het in kaart brengen van de uitdagingen van de toekomst.

Bob heeft meer dan 20 jaar ervaring als entrepreneur, waaronder 17 jaar als Partner in joint-ventures van Roularta Media Group. Hij was ook 5 jaar Directeur van Plus uitzendkrachten, een HR bedrijf gespecialiseerd in uitzendarbeid, outplacement, HR consulting en werving & selectie. Daarna was hij werkzaam bij Wolters Kluwer als Sales & Marketing Manager voor de afdelingen publishing, software en online producten.

Bob De Meyer: “Mijn ervaring in sales en strategische business development, opgebouwd in diverse sectoren, wil ik inzetten om samen met mijn team de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Alphabet speelt als internationale speler in op de business mobility van vandaag én van morgen.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!