Alphabet herschikt Sales & Marketing structuur

alphabet_stage_alphacityhomepage-fr-be_0Alphabet België verandert haar Sales & Marketingstructuur. Zo bestaat het commercieel management team voortaan uit 5 leden. 

“We hebben grondig nagedacht over de feedback van onze klanten,” licht Christel Reynaerts, CEO Alphabet Belgium, toe. Hieruit hebben we geleerd dat zowel bereikbaarheid, ownership als directe communicatielijnen nog verder kunnen geoptimaliseerd worden. Onze nieuwe structuur is dan ook gebaseerd op deze drie pijlers en helpt ons om een optimale klantenervaring te creëren.”

Marc Vandenbergh, Director Sales & Marketing Alphabet België sinds 2010, is trots deze versterking te kunnen aankondigen. “Door ons management team uit te breiden zorgen we er niet enkel voor dat we een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze klanten garanderen, maar dat ook de interne structuur binnen onze steeds groeiende organisatie efficiënt, helder en duurzaam blijft. Met ons toegenomen portefeuille van voertuigen was deze uitbreiding een logische stap, en borgt het bovendien onze ambitie om ook de volgende jaren een sterke groei te realiseren.”

Who’s who ?

Joke Vincx wordt benoemd tot Sales Manager Key Accounts. Joke zorgt in haar nieuwe functie voor klanten met een vlootgrootte van meer dan 150 wagens.

Wim Van Rumst vervoegt het management team van Alphabet als Sales Manager SME waarbij hij verantwoordelijk is voor wagenparken met een vlootgrootte tot 150 wagens.

Als Sales Manager New Accounts wordt Olivier Opsomer samen met zijn team verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, het opvolgen van tenders en de internationale coördinatie.

Ann Massart wordt aangesteld als Manager Marketing & Business Development. Naast haar verantwoordelijkheden als Manager Marketing & Communication wordt haar functie uitgebreid met de verdere uitbouw van de indirecte verkoopkanalen.

Tot slot zal een teamleader de afdeling Sales Planning & Steering, een nieuwe cel ter ondersteuning van de sales activiteiten, aansturen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!