Alphabet introduceert nieuwe app AlphaGuide

alphaguide_webvisual_v1-0-en-gbMet de lancering van AlphaGuide wenst Alphabet niet enkel offline, maar ook online de beste ondersteuning te bieden. De app biedt tal van handige functionaliteiten aan. In geval van pech onderweg vinden bestuurders van Alphabet snel het nummer dat ze kunnen bellen bij panne. Ook schade melden kan moeiteloos via de app. Interessante locaties, zoals onder meer tankstations, dealers en schadeherstelbedrijven, worden interactief op de kaart weergegeven.

Naast de klassieke functionaliteiten maakt de applicatie ook connectie met de mobiele agenda van de gebruiker. ‘Als innovatieve mobiliteitsprovider merken we dat mensen steeds op weg zijn en zich voortdurend verplaatsen,’ aldus Marc Vandenbergh, Director Sales & Marketing Alphabet Belgium. ‘Een app die je tijdig herinnert om te vertrekken voor je volgende afspraak, je daarbij de weg toont en interessante locaties op je route weergeeft, is voor elke bestuurder de perfecte mobiliteitsgids.

Dankzij een koppeling met de agenda krijgt de gebruiker een melding wanneer hij vanop de huidige locatie dient te vertrekken naar zijn afspraak. Bovendien toont de app ook de meest efficiënte reisroute. Bestuurders van Alphabet kunnen ook hun eigen wagen toevoegen en krijgen zo informatie over hun contract te zien.

En hierbij stopt het niet. Ook in 2016 zijn er reeds verschillende updates gepland en volgen er nog meer functionaliteiten. ‘Als mobiliteitsprovider hebben we een zeer kostbare voeling met wat net de wensen zijn van de huidige mobiliteitsgebruikers,’ legt Ann Massart, Manager Marketing & Business Development Alphabet Belgium, uit. ‘Deze kennis gebruiken we dan ook om de app te blijven optimaliseren.’

De app is gratis en beschikbaar op iOS, Android et Windows.

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending