Alphabet vertaalt strategische focus in nieuw logo

Alphabet presenteert zijn nieuwe logo en huisstijl, die de strategische focus van het bedrijf moet visualiseren. Voor het bedrijf dat sinds 1997 succesvol actief is in leasing, is dit een belangrijke mijlpaal.

Alphabet is een vooruitstrevend bedrijf. Trends in mobiliteit identificeren en anticiperen, nieuwe mobiliteitsoplossingen en -technologie implementeren en de kracht om te veranderen zijn de zaken waar we voor staan en wie we zijn. De sector verandert snel, daarom is het nu ook tijd om onze merkexpressie aan te passen “, zegt Erik Swerts, Managing Director van Alphabet België.

Een belangrijk punt is het verhoogde engagement van het bedrijf rond duurzaamheid. “Duurzaamheid is niet meer weg te denken in onze huidige samenleving en we willen een fundamentele rol spelen in de vormgeving hiervan“, zegt Erik Swerts. “Deze zomer heeft de EU eindelijk aangekondigd dat Europa het eerste klimaatneutraal continent moet zijn in 2050. Dit vergroot duidelijk de behoefte aan actie van onze klanten, maar ook voor ons als mobiliteitsaanbieder. Bedrijfswagens komen niet alleen meer dan twee keer zo vaak voor op de baan dan particuliere wagens, ze vertegenwoordigen ook meer dan 60 procent van alle nieuwe auto’s die in Europa verkocht worden. Gezien deze context is de elektrificatie en daarmee het koolstofvrij maken van wagenparken bijzonder belangrijk voor het bereiken van de klimaatdoelstellingen. Het zal belangrijker zijn dan ooit om niet alleen gebruik te maken van onze sterke expertise in consulting, maar ook om continu, met creativiteit en uitmuntendheid, gebruiksvriendelijke en flexibelere diensten te ontwikkelen. Deze inzet en de vertrouwensrelatie met onze klanten en hun bestuurders onderscheidt ons van de concurrentie.

Uitbreiding eMobility aanbod

Alphabet wil duurzaamheid bevorderen door het huidige aanbod van eMobility uit te breiden en nieuwe mobiliteitsopties via AlphaElectric aan te bieden. Met de implementatie van “sustainable consulting” biedt Alphabet zijn knowhow op het gebied van CO2-doelstellingen, CO2-neutraliteit en andere duurzaamheidsthema’s aan zijn klanten aan.
Een andere katalysator voor de komende veranderingen is digitalisering. De toekomst van mobiliteit zal bepaald worden door digitale oplossingen die het leven van klanten veel gemakkelijker maken. Dit gaat gepaard met het aanbieden van flexibele oplossingen, die tegelijkertijd de klant helpen te navigeren door de steeds toenemende complexiteit en veelheid van mobiliteitsoplossingen. Een voorbeeld van zo’n handige digitale oplossing is de AlphaGuide-app, die eenvoudige selfservice combineert met connectiviteit om mobiliteit zo toegankelijk mogelijk te maken voor zowel beslissingsnemers als gebruikers. De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt dit begrip van service en klantgerichtheid en vertaalt de nieuwe richting van Alphabet in een nieuwe merkbelofte en claim: “Your Mobility. Made Easy.”

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending