AlphaCity by Alphabet: nieuwe ontwikkelingen voor zakelijk autodelen

Klanten van Alphabet, de innovatieve aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen, kunnen nu profiteren van een ruimer aanbod voertuigen op het platform voor autodelen AlphaCity: van wagens uit kleinere tot grotere segmenten, licht bedrijfsvoertuigen en elektrische voertuigen

Bovendien werd het boekingsplatform volledig heringericht. Alphabet ontwikkelde een mobiliteitsecosysteem dat veel verder gaat dan “alleen” zakelijk autodelen, maar richt zich op verschillende vormen van autodelen. AlphaCity is een geschikte oplossing voor verschillende gebruikssituaties, zoals autodelen voor hotels, bedrijvenparken, vervangwagens en nog veel meer.

AlphaCity geïntegreerd in de AlphaGuide-app

AlphaCity uitbreiden en versterken, was een logische volgende stap voor Alphabet: “We blijven onze klanten de best passende zakelijke mobiliteitsoplossing bieden voor hun bedrijf. Het verbeteren van ons zeer succesvolle product AlphaCity is onze nieuwste manier om dat te doen”, zegt Erik Swerts, Managing Director Alphabet Belgium. “Voortaan kunnen gebruikers AlphaCity-voertuigen boeken in enkele eenvoudige stappen, en genieten ze ook van de andere functionaliteiten die de app aanbiedt.”

Het nieuwe ontwerp van AlphaGuide verbetert de gebruikerservaring met een efficiëntere werking en een verbeterde look-and-feel. Om de AlphaCity-sectie te vinden, openen gebruikers gewoon de AlphaGuide-app en selecteren ze AlphaCity in het menu. Gebruikers kunnen een auto boeken voor zakelijke en privédoeleinden volgens de regels van het bedrijf en alle komende boekingen gedetailleerd bekijken, net als de afhaallocatie, prijs, datum en tijd (autogegevens, gegevensbescherming en gebruiksvoorwaarden). Bovendien kunnen gebruikers huidige boekingen openen en annuleren en gebruikmaken van de zoekfunctie.

Het aanbod van AlphaCity werd gelanceerd in 2011, is beschikbaar op acht markten en telt 21.000 gebruikters.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!