Mannès zit in elektrische sferen

Afgelopen donderdag organiseerde de dealer Mannès smart en Mercedes-Benz in Barbizon by Enjoy in Overijse een zakenlunch onder leiding van directeur Alexis Mannès.

Partners en vlootklanten kregen er de mogelijkheid om samen na te denken over de innovaties en uitdagingen die zich aan het begin van het jaar 2020 aandienen.

En het is in een elektrische sfeertje dat dit nieuwe jaar zal beginnen, met name dankzij de lancering van de eerste volledig elektrische SUV van Mercedes-Benz, de EQC, maar ook met de gekende smart, die een facelift krijgt en een nieuw tijdperk zal inluiden voor het merk, namelijk dat van 100% elektrisch rijden.

We hebben dan we goed begrepen dat de automerken volop de elektrische kaart hebben getrokken, voor heel wat bestuurders is dat niet zo gemakkelijk.

Terughoudendheid, verkeerde informatie, gebrek aan kennis van deze markt en de werking ervan zijn allemaal factoren die de consument kunnen hinderen om over te stappen naar een elektrische aandrijflijn.

Mannès is zich bewust van deze situatie en wil deze vooroordelen tegengaan door de klant diepgaand te ondersteunen in zijn besluitvormingsproces.

Hoe? Door de krachten te bundelen met vertrouwde en kwaliteitsvolle partners zoals Powerdale, die aanwezig waren op de lunch voor een miniconferentie, maar ook door haar teams op de elektrische markt voortdurend op te leiden om een duidelijk en nauwkeurig antwoord te geven op de twijfels van haar klanten, zowel in de showroom als via de verschillende communicatiekanalen.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending